top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Rozen met liefde – Linda Jansma

Ik kreeg van De Verhalenfabriek de kans deze feelgood novelle te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789461097965 | 18 juni 2023 | 111 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Het is erg leuk dat op het moment dat ik deze novelle ga lezen, ik ook tegelijkertijd een thriller van Linda Jansma aan het lezen ben. Aangezien ze een goede en spannende thriller schrijft, ben ik erg benieuwd hoe ze dit in het genre feelgood weet te doen. De zoetsappige cover van een achtergrond van rozen en een verliefd koppel hand in hand hebben het absolute feelgood gevoel. Ik ben erg benieuwd.

 

Het verhaal:

Single Josefien is dol op haar oma. Haar oma ontvangt al veertig jaar op 14 februari bloemen van een onbekende aanbidder die zich Valentijn noemt. Nu haar oma bijna negentig wordt, wil Josefien erachter komen wie die geheimzinnig Valentijn eigenlijk is. Ze besluit zelf op pad te gaan. Haar zoektocht eindigt bij een kleine bloemenwinkel in een klein dorpje, dat gerund wordt door de knappe man Robin. Weet hij wie de Valentijn van haar oma is? Om hierachter te komen solliciteert Josefien naar het baantje in zijn winkel, maar of dat wel verstandig is...

 

Mijn ervaring: Het verhaal is heerlijk vlot, luchtig en levendig geschreven met een heerlijke dosis humor, waardoor het absoluut een heerlijk feelgood verhaal is. De personages zijn op leuke wijze neergezet en je kan enorm gemakkelijk in de verhaallijn opgaan.


De verhaallijn is een heerlijk, liefdevol en leuk verhaal, waarbij de zoektocht van Josefien naar de Valentijn van haar oma toch wat anders verloopt dan ze gedacht had. Door de leuke wendingen en gebeurtenissen weet het verhaal je van het begin tot het einde te vermaken. Het misschien wel wat verwachte einde, zorgt wel voor een heerlijke afronding van deze feelgood novelle.


Rozen met liefde is een heerlijke, luchtige en leuke zoetsappige novelle. Het verhaal leest heerlijk weg en kent leuke wendingen en gebeurtenissen. Het einde was voorspelbaar, maar dat kan de pret van dit heerlijke verhaal zeker niet drukken. Echt een novelle om even lekker te genieten en te ontspannen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page