top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Sexy motherpucker – Lili Valente

Toen ik de vraag kreeg van Sisters Press of ik deze bad romance wilde lezen en recenseren, hoefde ik niet lang na te denken. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 1230005959105 | 30 april 2023 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Uitgeverij Sisters Press | Prijs €6,99


Voor het lezen:

Aangezien de vorige boeken van Sisters Press me zo enorm goed bevallen waren, was ik dan ook dolblij toen ik weer gevraagd werd om een boek te lezen en te recenseren. Ik ben enorm benieuwd naar deze bestsellerauteur, want ik heb er tot op heden nog niets van gelezen, maar met zo'n titel belooft dat heel wat. De uitnodigende sexy cover belooft een steamy romance, ik heb er zin in!

 

Het verhaal:

Een hilarische, sexy hockey romance.

Laura

Een goede vriend van mij, Brendan Daniels is aanvoerder van het hockeyteam de Badgers en daarnaast ook nog slim, aardig, grappig en onwijs aantrekkelijk. Een heerlijk weekend loopt uit op seks maar Brendan maakt snel duidelijk dat er niks meer zal zijn. Ik ben hopeloos verliefd, niet enkel op deze man, maar ook op zijn schattige en lieve dochter. Wanneer hij me vraagt een lang weekend bij zijn voormalige schoonouders te doen alsof ik zijn vriendin ben, laat ik die kans niet voorbij gaan.

Brendan

Mijn goede vriendin Laura Collins laat mijn hoofd op hol slaan, maar het is de laatste vrouw aan wie ik zou moeten denken om seks mee te hebben. Voor mijn dochter heb ik een vaste, stabiele invloed nodig en geen wilde avonturen. Ik wil niet verliefd worden. Het weekendje doen "alsof ik een vriendin heb" hoort mijn probleem op te lossen. Niet nieuwe problemen te maken.

 

Mijn ervaring:

Het verhaal wisselt in de hoofdstukken tussen de twee hoofdpersonages Laura en Brendan. Hierdoor kan je in beide personages goed opgaan en hun beweegredenen en gedachtegang volgen. Ondanks dat de personages erg verschillen heb ik toch geen enkele moeite om met beide personages mee te gaan in de verhaallijn. Daarbij zorgt dit er ook voor dat je het spanningsveld goed voelt tussen Laura en Brendan en dat je het verhaal vanuit meerdere perspectieven bekijkt.


Lile Valente schrijft levendig, vlot en krachtig. Vooral haar sterke dialogen laten het verhaal echt tot leven komen. Het verhaal kent een heerlijke, beetje feelgood-achtige verhaallijn, waar je gemakkelijk helemaal in op gaat. Het verhaal kent heerlijke wendingen, ups en downs en leuke humor die ervoor zorgen dat je het verhaal niet los wilt laten. Ik heb het verhaal dan ook in één keer uitgelezen. Het plot kent een heerlijk en spetterend einde, waardoor je het verhaal met een heerlijk en goed gevoel dichtslaat.


Sexy mother pucker is een heerlijke feelgood romance met leuke humor. Het verhaal is levendig, vlot en krachtig geschreven en doordat het verhaal wisselt van perspectief tussen Laura en Brendan kan je in beide personages goed opgaan. Het verhaal kent leuke wendingen waardoor je het boek pas weg legt als je het met een heerlijk gevoel dichtslaat. Een heerlijke aanrader waarvan je absoluut gaat genieten.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page