top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Single op koningsdag – Marli Elisa

Ik kreeg van De Verhalenfabriek de kans deze veelbelovende feelgood serie om te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 99789461097897 | 2 april 2023 | 93 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Series vind ik heerlijk om te lezen. Vooral omdat je door de verschillende delen heen steeds meer een band met de personages op weet te bouwen. Toen ik de mogelijkheid had om deze feelgood serie voor De Verhalenfabriek te lezen en te recenseren, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Zeker met de vrolijke, unieke, prachtig geïllustreerde cover heb ik enorm veel zin om deze serie te gaan ontdekken. De schrijfster Marli Elisa wordt voor mij ook een nieuwe ontdekking.

 

Het verhaal:

Sterre voelt zich absoluut niet gelukkig. Haar vriend verbreekt na vier jaar de relatie, omdat ze in zijn ogen een saaie vrouw is die niet graag onder de mensen is.

Dan is het Koningsdag en Sterre besluit uit haar comfortzone te komen en mee te gaan feesten en dansen. Alleen.. dan loopt ze de liefde van haar leven tegen het lijf. Ze vertelt hem ook nog eens dat ze een hippe art-mixer is, in plaats van een werkloze afgestudeerde. Hoe gaat ze zich hieruit redden?

 

Mijn ervaring: Het personage Sterre vind ik vanaf het begin van het verhaal helemaal fantastisch. De heerlijke introverte vrouw, die niets liever doet dan met haar neus in een boek zitten is iets waar ik me helemaal in kan verplaatsen. Het is dan ook hilarisch en grappig, hoe Sterre gaat proberen uit deze comfortzone te komen en nieuwe dingen te ontdekken.


Marli Elisa schrijft heerlijk vlot en krachtig waardoor het verhaal heerlijk weg leest en er een heerlijk vlot verloop in het verhaal en de gebeurtenissen zit. Het is een heerlijk luchtig verhaal met enorm veel humor. Het plot maakt de feelgood dan ook helemaal af. Ik heb ook gelijk zin om door te gaan met deel twee van deze serie.


Single op Koningsdag is een heerlijk eerste deel van een hele grappige en leuke feelgood serie, waarbij we de introverte Sterre volgen die een poging doet om uit haar comfortzone te komen en daarmee een grote chaos van haar leven weet te maken. Ik kijk dan nu ook al uit naar het tweede deel van de serie. Heerlijke must-read!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page