top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Something sweet – Sandra J. Paul

Na het heerlijke eerste deel, nu tijd voor het tweede deel van deze kortverhaal serie.

Nederlands | E-pub | 9789464510683 | 15 mei 2022 | 47 pagina's | Uitgeverij Books & Butterflies | Prijs €


Voor het lezen:

Na het heerlijke eerste deel, nu tijd voor het tweede deel van deze kortverhaal serie. De cover sluit perfect aan op het eerste deel van deze serie, maar het verschil in een tweede deel is goed en duidelijk zichtbaar. Ook ditmaal zien we een hoop snoep, maar dan in een blauwe setting. Ook de titel en de schrijfster zijn weer goed zichtbaar en springen er duidelijk uit. De covers van deze kortverhalen serie is enorm aantrekkelijk. Ik ben erg benieuwd hoe het verhaal van Lisa en Daniel verder gaat.

 

Het verhaal:

Inmiddels zijn Lisa en Daniel een week verder, maar het voelt alsof het nooit anders geweest is en alles zo op z'n plek valt. Lisa had nooit gedacht voor een IT'er te vallen, aangezien ze daar behoorlijke vooroordelen over heeft gekoesterd. Ook zijn excentrieke tante Mathilde en haar katten hebben haar hart verovert. Ze besluiten op kantoor hun relatie geheim te houden. Zeker voor hun manager Machteld. Ze heeft al enige tijd een oog op Daniel en doet er alles aan om hem voor haar te winnen. Toch lijkt hun geheim langzaam uit te lekken. Zullen ze er in slagen haar erbuiten te kunnen houden? Dan is er nog tante Mathilde, die langzaam steeds meer begint te mankeren en niet langer meer alleen kan wonen. De bezorgdheid neemt met de dag toe. Lisa krijgt een hoop voor haar kiezen en wordt heen en weer geslingerd tussen geluk en bezorgdheid.

 

Mijn ervaring:

Het verhaal sluit perfect aan op het eerste deel van de kortverhalen serie. Wel raad ik je aan om bij deel 1 te beginnen, anders mis je denk ik wel wat dingen van het verhaal. Het is leuk dat de karakters Lisa en Daniel steeds verder evolueren net als hun relatie.


Sandra heeft een hele vlotte en levendige schrijfstijl, waardoor dat je gemakkelijk helemaal in het verhaal op gaat. Het verhaal is absoluut een heerlijke feelgood met zelfs in dit kortverhaal weer een hoop ups en downs. Het enige nadeel van deze kortverhalen serie is dat de verhalen voor mijn gevoel net te kort zijn. Zit je net lekker compleet in het verhaal, is het deel al weer uit.

Ik kijk in ieder geval weer enorm uit naar het vervolg van deze serie.


Voor iedereen die van feelgood en kortverhalen houdt, deze serie is zeker een leuke aanrader!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page