top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Steenkoud – Jennifer L. Armentrout

Na de novelle Bitterzoet en het eerste deel Witheet, hoogste tijd voor deel 2.

Nederlands | Luisterboek | 9789020539103 | augustus 2020 | Verteller: Jantine van den Bosch

Speelduur: 17:54:01 | Uitgeverij Zomer&Keuning


Voor het lezen:

De novelle Bitterzoet, en Witheet wil ik niets liever dan weten hoe dat het gaat aflopen. De cover of de afbeelding van het luisterboek sluit perfect aan op de rest van de serie, waardoor ze een prachtig geheel vormen.

 

Het verhaal:

Het tweede deel van de Dark Elements serie


"Layla – half demoon, half wachter – ziet het even niet meer zitten. De jongen op wie ze al jaren verliefd is, is onbereikbaar, en haar familie, de wachters, vertrouwen haar niet meer. Bovendien mist ze Roth. Om Layla te redden, heeft hij zich opgeofferd, waarna hij spoorloos is verdwenen. Hij begreep haar beter dan wie dan ook. Heel veel slechter kan het niet gaan, denkt Layla. Maar dan verandert alles. Haar krachten ontwikkelen zich en ze blijkt meer te kunnen dan ooit mogelijk was. Als er opeens een onverwachte bezoeker voor haar deur staat, zet dat haar wereld op zijn kop. 'Steenkoud' is het steengoede tweede deel van de Dark Elements-serie, dat door Jennifer L. Armentrout met veel vaart, humor en romance geschreven is."

 

Mijn ervaring:

Het is dezelfde vertelster als de novelle en deel 1. Het is echt prettig als eenzelfde persoon een hele serie voorleest. Jantine heeft een hele fijne en prettige vertelstem.


Bij Jennifer L. Armentrout is er geen twijfel over mogelijk, ook ditmaal heeft ze weer een ijzersterk en super spannend verhaal neer weten te zetten. Het verhaal van Layla gaat verder en heeft zoveel spanning en diepgang dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Inmiddels heb ik lof en bewondering voor het personage Layla, de enorm sterke half wachter half demon. Ik leef echt intens met haar mee.


De schrijfstijl van Jennifer L. Armentrout is filmisch, ik zie het verhaal echt voor me.

Het verhaal volgt zich vlot en krachtig op waardoor er een heerlijk tempo in het verhaal blijft en je eigenlijk het verhaal gewoon niet kan en wil stoppen. De verhaallijn heeft ook ditmaal een goede opbouw, naarmate het verhaal vordert neemt de spanning toe. Het verhaal neemt zoals je bij Jennifer kan verwachten veel wendingen die je niet aan ziet komen. Hierdoor is stoppen met het verhaal luisteren gewoon haast onmogelijk. Het plot was echt verrassend sterk, voor mij was dat echt een klapper. Ik zag het niet aankomen.


Ik ben echt letterlijk verslaafd aan de serie en ik ga zonder twijfel ook voor deel 3.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page