top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Storm and Fury – Jennifer L. Armentrout

Deze boekentip kreeg ik van Inge Trouwborst. Aangezien het een fanatsy en een serie is had het gelijk mijn aandacht en nieuwsgierigheid gewekt.

Nederlands | Luisterboek | 9789020538427 | februari 2021 | Verteller: Miryanna van Reeden | Uitgeverij Zomer & Keuning


Beschrijving:

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen. 'Storm and Fury' is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

 

Voor het luisteren: Op de cover zien we een achtergrond van turquoise-kleurige veren met daaroverheen in witte krachtige fantasierijke letterde de titel en de schrijfster. Aangezien het om een fantasy-serie gaat en ik het op aanraden van Inge ga lezen, heb ik er erg het vertrouwen in dat dit een goede ontdekking gaat worden.


Conclusie:

Het heeft niet veel tijd nodig, want ik zit vrij snel helemaal in het verhaal. De voorleesstem is erg prettig om naar te luisteren en ze heeft een prettig voorleestempo. We volgen het verhaal vanuit de ogen van Trinity, een bijzondere, sterke en krachtige vrouw die haar laatste van haar soort is. Al vrij snel kreeg ik echt een band met Trinity waardoor dat ik echt met haar situatie mee leefde. Ze heeft een bijzondere gave die ze geheim moet houden voor de buitenwereld en daarnaast groeit ze op in een bijzondere wereld tussen de wachters waarbij ze leert vechten. Ze heeft een speciale wachter waarmee ze verbonden is en die haar moet beschermen. Trinity vormt namelijk door haar speciale kracht die ze bezit een bedreiging voor demonen die haar als ze haar ontdekken haar willen vermoorden. Wanneer haar locatie wordt aangevallen en ze hoort dat er iets buiten leeft dat zowel demonen als wachters dood, heeft Trinity nog maar 1 missie, namelijk dat kwaad doden.


De verhaallijn is echt heel erg goed. We krijgen een goed beeld van de verschillende karakters, maar ook van de omgeving en de gevoelens van Trinity. Het verhaal is meerdere keren verrassend en bij tijden echt super spannend waardoor dat ik echt helemaal in helemaal vergat dat ik buiten liep te wandelen. Er gebeurt enorm veel in het verhaal, waardoor dat je haast niet kan stoppen met luisteren, maar wilt weten hoe dit avontuur af gaat lopen. Het plot was echt het aller-, allerlaatste wat ik wel had verwacht. Die zag ik echt niet aankomen.


Ik ben ondanks mijn al hoge verwachtingen, echt lyrisch enthousiast over deze geweldige, spannende fantasy serie. Gelukkig is ook al gelijk het tweede deel van deze als luisterboek beschikbaar en ga ik gelijk verder luisteren met deel 2 van deze serie.

Mocht je een goede fantasy-serie willen luisteren of lezen, dan raad ik je deze met stip aan!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️+
2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page