top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Storm in een glas takkenthee – Jacodine van de Velde

Na het geweldige eerste en tweede deel, toch nog een derde deel. Ook die moet natuurlijk gelezen worden!

Nederlands | Paperback | 9789493265349 | 16 november 2022 | 300 pagina's | Dutch Venture Publishing| Prijs €17,99


Voor het lezen:

Na het lezen van de eerste twee delen van de serie, kwam er toch nog geheel onverwachts een derde deel. Ik hoefde in ieder geval geen seconde te twijfelen om te weten dat ik dit boek natuurlijk ook wilde lezen. Mijn verwachtingen zijn na de vorige twee delen hoog gespannen. Zou Jacodine ditmaal weer zo'n fantastisch verhaal neerzetten? De cover is wederom erg aantrekkelijk en sluit prachtig aan bij de twee eerdere delen van de serie.

 

Het verhaal:

Sara heeft eindelijk de heftige scheiding met Stef achter de rug en is van plan een heerlijk leven te leiden met haar nieuwe liefde Camiel. Ze genieten samen enorm van hun samengestelde gezin. Ook werkt ze nog altijd bij haar vriendin Marit bij Bagels & Beans. De rust in haar leven lijkt eindelijk terug te keren...totdat Camiel Sara ten huwelijk vraagt en Stef hiervan lucht krijgt. Hij zet alles op alles om Sara terug te krijgen. Dan slaat ook nog het noodlot toe in de familie. Dus het allerlaatste waar Sara's hoofd nu naar staat is ook nog een bruiloft regelen. Weet Sara haar hoofd boven water te houden? En is de liefde tussen Camiel en Sara sterk genoeg om de storm in hun glas takkenthee te overleven?

 

Mijn ervaring:

Wauw, wat een geweldig einde heeft Jacodine aan deze fantastische serie weten te schrijven.

De verhaallijn is wederom realistisch en eigentijds en zit boordevol humor en emoties. Sara kende we natuurlijk al vanuit de vorige twee delen, maar Jacodine weet het personage in dit deel verder te evolueren en meer diepgang te geven. Ik had niet veel tijd nodig om weer compleet in het verhaal op te gaan. Naast de geweldige verhaallijn die ups, downs en heerlijke onverwachte wendingen neemt weet Jacodine ook enorm levendige dialogen in het verhaal te verwerken.


Ook dit derde deel kon ik maar met moeite wegleggen. Ze schrijft heerlijk vlot en krachtig, eigenlijk precies wat je van een goede feelgood zou verwachten. Het is leuk dat we in dit verhaal het personage Camiel, ofwel de nieuwe liefde van Sara, meer diepgang krijgt en we ook deze beter leren kennen. Ik moet zeggen dat ik helemaal fan ben van Camiel dus ik kon echt genieten.

Het plot was voor een stuk wat ik verwachtte, maar toch wist Jacodine er elementen in te verwerken die ik niet aan zag komen die het verhaal nog beter en leuker maakte.


Dit laatste deel is absoluut een must-read voor iedereen die aan de serie is begonnen. Voor iedereen die de serie nog niet gelezen heeft, echt geloof me, deze serie moet je lezen!! Het is een heerlijk realistische en eigentijdse feelgood met heerlijk veel emotie en vooral enorm veel humor.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page