top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Willow Creek Valley 1 - Terug naar Willow Creek Valley – Corinne Michaels

Deze stond in de catalogus al direct op mijn verlanglijstje. Gelukkig was het boek direct beschikbaar op Kobo Plus.

Nederlands | E-book | 9789493297968 | 07 juli 2023 | 350 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij AprilBooks | Prijs €8,00


Voor het lezen:

Al bij de aankondiging van de catalogus van April Books, kwam dit boek op mijn verlanglijstje te staan. De heerlijke romantische cover, wat er eentje is waarvan je wegzwijmelt in combinatie met de veelbelovende flaptekst, is dit een boek dat ik moest en zou lezen. Op de cover zien we een foto van een verliefd koppel in een natuurlijke omgeving die helemaal in elkaar opgaat met een prachtige zonsondergang op de achtergrond. De typografie is prachtig afgestemd op het beeld en toch goed leesbaar. Ik heb hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Een absolute second chance romance! Op achttienjarige leeftijd vertrok Jessica uit Willow Creek Valley om nooit meer terug te keren. Ze was jong, bang en dom, want ze liet hierbij dé liefde van haar leven, Grayson Parkerson, voorgoed achter. Jessica maakt een heftig en traumatisch ongeluk mee en keert terug naar Willow Creek Valley, naar haar moeder, om te herstellen. Grayson woont nog altijd in Willow Creek Valley, maar is inmiddels alleenstaande vader van zijn dochter. Al snel lopen ze elkaar tegen het lijf. Jessica verlangt direct weer naar Grayson. Eén blik van zijn prachtige blauwgroene ogen en ze is verloren. Eén kus en haar wereld staat compleet op zijn kop. Eén nacht samen en ze weet zeker dat ze daarvoor altijd hoort. Jessica is gegroeid en veranderd en ziet haar en Grayson nu wel voor de rest van hun leven samen. Alleen durft Grayson na alles wat hij heeft meegemaakt zich nog wel openstellen en Jessica een nieuwe kans te geven?

 

Mijn ervaring:

Dit is echt een heerlijk op en top romance verhaal om bij weg te dromen en bij te zwijmelen. Corinne Michaels heeft een heerlijke levendige en vlotte schrijfstijl waar de emoties en passies vanaf spat. Daarbij is het zo vertaald dat het verhaal enorm vlot en lekker leest, waardoor je echt compleet in het verhaal op kan gaan. Het duurde dus ook niet lang en ik zat echt helemaal in het verhaal. Het verhaal begint met een sterk proloog van Jessica die een enorm heftig en traumatisch ongeluk mee maakt. Door deze heftige en levendige beschrijving weet Corinne Michaels je mee het verhaal in te trekken. Het verhaal heeft een dubbel perspectief en is geschreven vanuit Jessica en Garyson, waarbij beide personages enorm mooi en goed zijn neergezet en uitgediept. Op deze wijze kan je in beide personages op gaan en zie je hun gevoelens en emoties op de gebeurtenissen van het verhaal. Daardoor weet Corinne Michaels ook op prachtige wijze een spanningsveld tussen de twee personages neer te zetten waarbij de spanning flink oploopt en de vonken er goed vanaf spatten. Het is een heerlijke romance, die niet veel diepgang kent. Maar daarover hoor je me niet klagen, want het doet het heerlijke levendige en mooie verhaal niets te kort. Het verhaal heeft een heerlijk spanningsveld dat zich na het plot prachtig opbouwt. Het plot is verrassend en geeft een prachtige draai aan het verhaal. Het epiloog zorgt dan weer voor een einde waarvan je weg zwijmelt. Terug naar Willow Creek Valley is een heerlijk, mooi en levendig eerste deel van een veelbelovende romance serie. Corinne Michaels weet de personages enorm goed neer te zetten en een prachtig spanningsveld te creëren. Het verhaal neemt leuke wendingen en kent een verrassend plot. Met het heerlijke epiloog sluit de verhaallijn prachtig af. Ik ben enorm benieuwd naar het tweede deel van deze serie.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5


9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page