top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Vensterbankflirt – Fabienne Swinkels

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze veelbelovende feelgood te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047207894 | 22 maart 2023 | 113 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Voor feelgood ben ik altijd enthousiast te krijgen en zeker een boek met zo'n titel weet me gelijk nieuwsgierig te maken. De vraag van Loft Books om het boek te lezen en te recenseren was ook snel beantwoord. Het wordt mijn eerste kennismaking met de schrijfster Fabienne Swinkels en ik ben heel benieuwd naar haar schrijfstijl.

 

Het verhaal:

Het favoriete plekje van Fleur en haar roommate en beste vriendin Mirthe, de vensterbank. Samen hebben ze vanaf daar het beste uitzicht over de drukke winkelstraat waar ze aan wonen. Huisgenoot Mirthe bedenkt een spel, waarbij ze, oh zo per ongeluk, een boek naar beneden laat vallen precies als er een knappe man voorbij gelopen komt. Ondertussen geniet Fleur van haar overheerlijke maar helaas bezette overbuurman. Om haar ex te vergeten, waagt Fleur ook maar eens een poging, maar is Fleur wel klaar voor een nieuwe liefde in haar leven? Of speelt die ex nog altijd een te grote rol?

 

Mijn ervaring: Fabienne Swinkels heeft een heerlijke vlotte en krachtige schrijfstijl met enorm leuke humor, waardoor het verhaal onwijs lekker weg leest.

We volgen het leven van Fleur, die samen met haar vriendin Mirthe wel van de nodige pret houdt. De personages zijn leuk omschreven en goed neergezet. Ondanks dat ik het tegenovergestelde van de actieve en bruisende Fleur ben, kon ik er toch goed in mee gaan en om haar stommiteiten lachen.


De verhaallijn is grappig, leuk en speels neergezet. Het verhaal blijft leuke wendingen en acties nemen, waardoor het verhaal uit is voor je er erg in hebt. Het is een heerlijk studentenachtig liefdesdrama met veel humor. Het plot was enigszins voorspelbaar, maar maakte de feelgood wel helemaal af.


Vensterbankflirt is een leuke en grappige feelgood die heerlijk wegleest. We volgen de enthousiaste en bruisende Fleur die er een studentachtig leventje op na houdt en geniet van alles wat ze doet met de nodige humor. Het is niet echt een diepgaand verhaal, maar wel eentje waarvan je, ongetwijfeld, van het begin tot het einde geniet.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️,5

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page