top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Verboden liefde – Fiona Gothfield

Ik kreeg van Fiona Gothfield de kans om deel te nemen aan haar blogtour, dank je wel!

Nederlands | E-book | 1230006752194 | 1 september 2023 | Epub zonder Kopieerbeveiliging Uitgeverij FiGoBooks | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Ik heb nu al met veel plezier meerdere boeken en novelles van Fiona Gothfield gelezen. Ik ben daarom weer erg benieuwd naar haar nieuwste novelle. Ditmaal is het meer een new adult romance en waren haar andere boeken feelgood en young adult. Hierdoor ben ik erg benieuwd hoe ze het in dit genre gaat doen. De steamy en hartstochtelijke cover beloven in ieder geval veel lust en romantiek.

 

Het verhaal:

Thomas is een geneeskunde student, die zijn uiterste best doet om te slagen voor zijn examen. Zijn professor Lies Van Acker weet alleen zijn hoofd constant op hol te brengen, waardoor hij zijn aandacht niet bij de les kan houden. Hij heeft verborgen verlangens naar haar. Al snel blijkt dat Lies Van Acker ook de spanning niet kan weerstaan en zeker met haar problemen in haar eigen relatie weet Thomas voor haar een spannende afleiding te zijn. Het leidt tot een vurige affaire.. want sommige verlangens zijn niet te temmen.

 

Mijn ervaring: Fiona Gothfield heeft een enorm vlotte, levendige en passionele schrijfstijl die je gemakkelijk mee neemt in dit heerlijke verhaal van lust, passie en verlangens. Het verhaal is geschreven vanuit Thomas en vanuit Lies, hierdoor weet Fiona Gothfield beide personages goed neer te zetten en weet je als lezer de gedachten en gevoelens van de personages dat de spanning tussen de twee op mooie en sterke wijze weet over te brengen. De novelle kent niet enorm veel diepgang en is voornamelijk een leuke en steamy verhaal om even heerlijk bij weg te dromen en van te genieten. Ze schrijft op enorm levendige en passionele wijze. Ook deseks scènes weet ze zo te beschrijven dat je de lust, passie en liefde voelt en het niet een ordinaire neukpartij is. Het is met veel sfeer en gevoel beschreven. Ik miste wel wat achtergrondinformatie om te begrijpen waarom Lies, die in een relatie zit, toch voor Thomas gaat. Wat me wel wist te verrassen en wat ik wat dubieus vond was het einde waarbij Lies na heel wat jaren Thomas weer tegenkomt en een heftige ontknoping doet en Thomas dit zonder enige schok of schrik tot zich neemt en het gewoon accepteert. Het was een mooi einde, maar voor mijn gevoel niet helemaal geloofwaardig. Verboden liefde is een heerlijk, vlot en levendig geschreven steamy romance novelle. Het is een leuke en met name vermakelijke verhaallijn. Het verhaal heeft niet veel diepgang, maar wel veel lust, passie en steamy scènes en een vermakelijke verhaallijn. Ik heb genoten van de heerlijke novelle.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️


4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page