top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Verboden terrein – Meghan Quinn

Deze steamy romance lag al enige tijd te wachten om gelezen te gaan worden. Hoogste tijd om er eens in te gaan duiken.

Nederlands | Paperback | 9789021461304 | 20 april 2023 | 336 pagina's Uitgeverij LoveBooks | Prijs €17,50


Voor het lezen:

Dit boek lag eigenlijk al te lang te wachten om gelezen te worden. Ik had het boek namelijk direct bij verschijning gekocht. Hoogste tijd om er eens heerlijk in te duiken. Ik verwacht een heerlijke feelgood romance waarbij je lekker je verstand op nul kan zetten en lekker van kan gaan genieten. De cover wordt gesierd door een aantrekkelijke man in pak, waarvan alleen zijn sexy mond en baardje zichtbaar is. De titel springt er op krachtige wijze uit. Aangezien het geschreven is voor een bestsellerauteur, heb ik hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Hoe sla je de zus van je beste vriend aan de haak? Bram Scott is inmiddels uitgegroeid tot een super succesvolle en rijke CEO, die alles heeft wat zijn hartje begeert. Op zijn grote liefde na dan. Hij is al jaren verliefd op Julia Westin, het zusje van zijn beste vriend. Hierdoor is ze verboden terrein. Bram bedenkt een plan. Julia heeft een eigen bedrijf dat mensen helpt hun droompartner te vinden. Bram schakelt de hulp in van Julia. Hij is ervan overtuigd dat hij hierdoor Julia voor zich kan winnen en haar op date kan vragen, waarna hij eindelijk zijn gevoelens voor haar zal delen. Bram houdt er alleen geen rekening mee dat Julia zijn plan doorziet.

 

Mijn ervaring: Meghan Quinn heeft een erg luchtige, vlotte en levendige schrijfstijl, waardoor het boek erg aangenaam en gemakkelijk leest. Met name door haar sterke en levendige dialogen weet ze het verhaal op heerlijke wijze tot leven te laten komen.


Het verhaal wisselt tussen de twee hoofdpersonages Julia en Bram. Hierdoor weet Meghan Quinn beide personages erg goed uit te diepen en op fantastische wijze neer te zetten. De wisseling van perspectief zorgt ervoor dat Meghan Quinn ook een prachtig spanningsveld tussen de twee personages creëert. Beide houden veel gedachten en gevoelens voor elkaar verborgen die je als lezer wel mee krijgt, wat juist de pret en spanning van het verhaal verhoogt.


Het verhaal heeft een leuke, grappige en mooie verhaallijn. Ondanks dat hij niet super origineel was, was het wel een verhaallijn die me door de wendingen en gebeurtenissen en de manier waarop het verhaal geschreven is me wist te boeien. Ik kon er echt van genieten dat Bram keer op keer dacht raak te schieten, waarbij Julia zich niet zomaar door zijn gladde praatjes liet inpakken. Dit zorgde ook voor de nodige humor, waardoor het verhaal heerlijk luchtig en erg vermakelijk bleef. In het verhaal zit geen diepgang, maar het is echt een verhaal om even ontspannen en bij weg te dromen. Met een heerlijk, op en top feelgood einde sluit het heerlijke verhaal af.


Verboden terrein is een erg leuk, grappig en mooi liefdesverhaal. De twee hoofdpersonages zijn goed neergezet en uitgediept. Meghan Quinn heeft een levendige, luchtige en vlotte schrijfstijl, waardoor het verhaal gemakkelijk en fijn leest en je even heerlijk weg kan dromen van deze opbloeiende romance. Ik heb genoten, zeker een heerlijke aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page