top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Verliefd in Parijs – Marli Elisa

Ik kreeg van De Verhalenfabriek de kans deze veelbelovende feelgood serie om te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789461097910 | 2 april 2023 | 93 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Na het lezen van deel één van deze serie, wilde ik gelijk door met het tweede deel. Gelukkig is ook deze al gelijk te lezen. Ik ben dan ook enorm benieuwd wat de onhandige en introverte Sterre ditmaal voor elkaar gaat krijgen. De schrijfstijl van Marli Elisa is me erg goed bevallen en ik heb goede verwachtingen voor dit tweede deel.

 

Het verhaal:

Daan, de nieuwe liefde én nieuwe werkgever van Sterre, is jarig. Sterre is dan ook vastbesloten hem te verrassen met een prachtige en leuke verjaardag. Alleen dat verloopt iets anders dan gepland, wanneer hij het cadeau ontdekt dat Sterre van haar vriendin cadeau kreeg en hij ervan uitgaat dat dat voor hem bedoelt is. Een tripje naar Parijs! Hoe gaat ze zich hier uit weten te redden? Dan hoort ook nog haar collega Roos over Parijs en ziet dit als dé ideale kans om footage te maken voor hun project. Hoe gaat Sterre dit probleem oplossen, terwijl ze niets liever wil dan met een boek in bed liggen?

 

Mijn ervaring: Na het lezen van het eerste deel, ken ik het personage Sterre al stukken beter. Hierdoor zit ik zonder moeite gelijk weer helemaal in het leventje en het verhaal van Sterre. Ook ditmaal weet Marli Elisa weer op een heerlijke vlotte en luchtige manier een heerlijk verhaal neer te zetten wat ongelofelijk lekker weg leest.


Ze weet wederom een enorm originele, leuke en hilarische verhaallijn neer te zetten. Het is leuk hoe ze het weer voor elkaar krijgt om Sterre van het ene in het andere probleem te laten eindigen. Daarnaast weet ze ook door middel van heerlijke wendingen het verhaal zo te sturen dat je echt je pret niet op kan. Het verhaal heeft weer een heerlijk feelgood einde.


Verliefd in Parijs is een heerlijk tweede deel van de feelgoodserie van Sterre's zomer. Het verhaal kan prima als stand-alone gelezen worden, maar geloof me deel één is ook het lezen waard. We volgen de introverte Sterre die zich door haar onhandigheid enorm in de nesten weet te werken. Het is echt een boek waar je van het begin tot het einde van geniet! Absoluut een heerlijke aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page