top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Verloofd in Zoutelande – Marli Elisa

Ik kreeg van De Verhalenfabriek de kans deze veelbelovende feelgood serie om te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789461097958 | 22 april 2023 | 100 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Na het lezen van de eerste twee delen, ben ik erg benieuwd hoe het verder gaat met Sterre en of ze eindelijk de moed gaat vinden om eerlijk te zijn tegen Daan. Daarnaast ben ik ook nieuwsgierig hoe erg ze zichzelf deze keer weer in de nesten gaat werken.

 

Het verhaal:

De leugens van Sterre stapelen zich op. Als dit ooit uitkomt, zal dat dan het einde van haar relatie betekenen? Inmiddels heeft ze alles wat ze wil: een enorm leuke vriend en een hele leuke baan. Maar ja, alles is gebouwd op een opeenstapeling van leugens. Als de waarheid aan het licht komt, zal Sterre dan het bedrijf van Daan om zeep helpen? En hem voor altijd kwijt raken?

 

Mijn ervaring: Het leuke van deze serie is dat je de personages gedurende de verschillende verhalen steeds beter leert kennen en je ze ziet evolueren. De onhandige Sterre zit inmiddels in mijn hart en het is een personage waarin ik enorm makkelijk op kan gaan. Door de vlotte en luchtige schrijfstijl van Marli Elisa leest het verhaal ook enorm lekker weg.


De verhaallijn sluit perfect aan op de twee voorgaande delen. Het is een verhaal dat los van de serie gelezen kan worden, maar wordt optimaal als je ook de twee voorgaande delen gelezen hebt. Het is bijzonder hilarisch hoe Sterre opnieuw weer een grote puinhoop van haar leven kan creëren. Het verhaal kent een goed tempo en veel wendingen waardoor je het verhaal in een keer uitleest.


Verloofd in Zouteland is een heerlijk en leuk derde deel. Zeker door de hoeveelheid humor die er in het verhaal verwerkt zit. Het is lekker vlot en luchtig geschreven, waardoor je door het verhaal heen vliegt. Absoluut, zonder twijfel, een overheerlijk tussendoor feelgood verhaal om van te gaan genieten!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page