top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Verwoeste geheimen – Neva Altaj

Met het verschijnen van het vierde deel van deze serie, wist ik gelijk dat ik dit deel ook wilde lezen. Van SistersPress kreeg ik een recensie-exemplaar. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 1230006490249 | 31 augustus 2023 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Uitgeverij Sisters Press | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Inmiddels heb ik van de eerste drie delen van deze serie enorm genoten en ik ben dan ook enorm blij dat deel vier eindelijk in het Nederlands verschijnt. Van Sisters Press kreeg ik daarbij ook nog eens de kans om het boek te lezen en te recenseren. Dank je wel. De cover sluit prachtig aan op de drie voorgaande delen. De donkere covers met close-ups van ditmaal verstrengelde handen geven een romantisch maar ook spannend beeld. In dezelfde typografie als de voorgaande delen is ditmaal ook weer de titel en schrijfster weergegeven. Ik heb hoge verwachtingen, ik hoop op weer een spannend verhaal en veel juicy romance.

 

Het verhaal:

Isabella.

Toen hij me redde als kind van de verdrinkingsdood, was hij voorgoed mijn held. Hij heeft het nooit gezien en stond er nooit bij stil. Hij ziet me nog altijd als een kind. Nu moet hij gedwongen vanwege de familiebanden met me trouwen, maar ik merk dat hij dat niet wil. Ik ben bereid om alles te doen wat nodig is, zelfs tegen hem liegen wanneer hij niets meer weet van zijn verleden.

Luca

Ze is prachtig, maar ook enorm sluw. Deze jonge vrouw, mijn vrouw, leidt me meesterlijk door de gevaarlijke vaarwateren van La Cosa Nostra. Ze zorgt ervoor dat niemand iets opmerkt of argwaan krijgt van mijn geheugenverlies. Toch weet ik dat ze iets voor me verbergt, ik ga erachter komen wat dat is...


NB: dit boek is als losstaand te lezen.

 

Mijn ervaring:

In het vierde deel staan weer twee nieuwe hoofdpersonages centraal. Personages die je al op de zijlijn van de voorgaande delen hebt zien komen. Zowel Isabelle als Luca zijn op sterke wijze neergezet. Hierdoor kan je als het perspectief tussen de twee personages switcht met beide personages goed in de verhaallijn mee gaan. Daarbij ontstaat er een prachtige en intense spanning tussen de twee door de niet uitgesproken gevoelens en emoties. Dit heeft Neva Altaj op prachtige wijze gedaan, want als lezer is dit echt voelbaar.


Neva Altaj heeft een enorm passionele, levendige en vlotte schrijfstijl. Hierdoor leest het boek enorm vlot en fijn weg en kan je er helemaal in opgaan. Op sterke wijze komt de romantiek tot leven. De verhaallijn volgt op dingen die in de voorgaande delen ook al aan bod kwamen, toch kan het boek ook als losstaand gelezen worden, al denk ik dat je met het lezen van de serie meer diepgang en lijnen ziet in de serie. De verhaallijn is een goede balans tussen spanning, verlangen, passie, lust en seks. Ik zat zo in het verhaal dat ik het in één keer heb uitgelezen. Met een prachtig einde sluit het deel af.


Verborgen geheimen is een heerlijk, mooi, spannend en vooral passioneel verhaal. Neva Altaj weet op prachtige wijze buiten de mooie verhaallijn een spanningsveld tussen de twee hoofdpersonages te creëren die tastbaar is. Daarbij weet Neva Altaj de seks en romance in het verhaal enorm levendig te beschrijven. Ik heb enorm genoten van deel vier van deze serie. Hopelijk volgen er nog meer delen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page