top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Vissen naar verliefdheid – Vanessa Gerrits

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze feelgoodserie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047206378 | 04 mei 2022 | 97 pagina's | Adobe ePub

Adobe ePubUitgeverij Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Tijd voor het derde deel van deze heerlijke feelgood serie van Vanessa Gerrits. Deze serie leest heerlijk weg en is erg leuk. Ik heb dan ook hoge en goede verwachtingen naar het derde deel van deze serie. De covers van deze serie sluiten op leuke en goede wijze aan elkaar aan. Daarbij vind ik de illustratieve covers erg uitnodigend en echt een feelgood uitstraling hebben. Ik ben benieuwd of Vanessa in het derde deel een verrassende verhaallijn kan neerzetten.

 

Het verhaal:

Vissen naar verliefdheid is het derde deel van de feelgood serie Cupid-o-scoop. Na de dates van niet serieuze Djaniel, is Samantha vastbesloten om zich op haar carrière te focussen en haar goedlopende column. Het is tijd voor de volgende date, ditmaal met een vis. Gelukkig kan Samantha al haar dates plannen in het restaurant van haar goede vriend Jamie. Haar nieuwe date weet haar te verrassen met een stortvloed aan complimenten. Hij is enorm blij met de match, Samantha stukken minder. Hoe maakt ze deze boodschap duidelijk? Dan doet ze ook nog een grote ontdekking als haar vriend Jamie zijn hart bij haar lucht...

 

Mijn ervaring: Vanessa Gerrits weet de verhaallijn enorm goed door te trekken van het ene in het andere deel. Hierdoor is het wel echt een aanrader om deze serie vanaf het eerste deel te starten. Je ziet het hoofdpersonage Samantha echt langzaam steeds volwassener worden en ook haar zelfvertrouwen groeit door de delen heen. Vanessa Gerrits schrijft enorm levendig, luchtig en brengt enorm veel humor in de verhaallijn. Hierdoor leest de serie enorm lekker en prettig. Het verhaal weet opnieuw een leuke en originele wending te krijgen en het is leuk dat ook naast de date avonturen van Samantha ook haar privéleven en haar vrienden in dit deel wat meer aan bod komen. Hierdoor krijg je een wat bredere en ruimere kijk op het leven en de bezigheden van Samantha en ik vind dat persoonlijk de serie nog sterker maakt. Daarbij kan ik ook de humor en hilariteit van de verschillende mislukte dates echt waarderen, iedere keer denk ik: "Hoe krijgt Vannessa het verzonnen?" Het verhaal heeft een afgerond einde en geeft een opening naar het volgende deel. Vissen naar verliefdheid, is een heerlijk en enorm grappig derde deel van de Cupid-o-scoop serie. De verhaallijn is weer erg vermakelijk en de leuke wendingen weten je te verrassen. Het is een kort verhaal, dus voordat je het weet is ook het derde deel alweer uit. Op naar deel vier van deze super leuke serie!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page