top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Volg me maar – Lisanne Stam

Ik was enorm nieuwsgierig naar deze serie van Lisanne Stam die enkel als luisterboek en e-book is verschenen. Te beginnen natuurlijk bij deel 1.

Nederlands | Digitaal luisterboek | 9789020549508 | 04 oktober 2022 Speelduur: 03:47:00 minuten | Voorlezer: Lotte Horlings | Uitgeverij Zomer& Keuning | Prijs €9,99


Voor het lezen:

Ik was erg benieuwd naar deze feelgood serie van Lisanne Stam. Ik heb nog niet eerder een feelgood van Lisanne Stam gelezen, maar de covers van deze serie die absoluut het feelgood gevoel uitstralen maken me enorm nieuwsgierig. Aangezien de hele serie als luisterboek verkrijgbaar is, is dit voor mij de kans om van deze serie te gaan genieten.

 

Het verhaal:

Aura, inmiddels geen onbekende Nederlander meer, had nooit kunnen bedenken dat een dare op een theezakje haar leven zo drastisch zou kunnen veranderen. Ze groeit uit tot influencer met een eigen kledinglijn, fans en de nodige paparazzi (ofwel krokodillen zoals zij ze noemt) en.... helaas ook een stalker.

 

Mijn ervaring:

Wat een ongelofelijk heerlijke spreekstem en tempo heeft Lotte Horlings. Hij sluit perfect aan bij de schrijfstijl van Lisanne Stam, ze schrijft zoals ze denkt. Het is heerlijk vlot en krachtig en absoluut een feelgood waar je je compleet in verliest.


Het verhaal is geschreven vanuit Aura, die enorm goed uitgediept is. Je kan als lezer helemaal opgaan in de vele gedachten, emoties en gebeurtenissen van Aura. En geloof me, die zit geen moment stil en wat er in haar hoofd om gaat, dat is ook werkelijk hilarisch. Het is een feelgood verhaal waarin absoluut een enorme dosis humor aanwezig is. De gebeurtenissen in het leven van Aura zijn werkelijk onvoorstelbaar en zo onverwachts dat het boek een groot feest is om te luisteren. Met het heerlijke plot, plus mega cliffhanger ben ik gelijk klaar om me in deel twee te gaan storten.


Volg me maar, is het eerste deel van een driedelige feelgood die als ebook en luisterboek te verkrijgen is, maar jeetje wat een heerlijke feelgood die boordevol hilariteit, onverwachte wendingen en humor zit. Het is een verhaal waar je echt helemaal in opgaat en die eindigt met een mega cliffhanger, waardoor je gelijk deel 2 ook wilt lezen en op luisteren. Absoluut een aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page