top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Volgzaam – Lisanne Stam

Nadat deel één met een enorme cliffhanger afsloot, moest ik direct door naar deel twee van deze geweldige serie.

Nederlands | Digitaal luisterboek | 9789020549485 | 18 oktober 2022 | Speelduur: 03:48:00 minuten | Voorlezer: Lotte Horlings | Uitgeverij Zomer& Keuning | Prijs €9,99


Voor het lezen:

Nadat deel één met een mega cliffhanger eindigde, wist ik niet hoe snel ik aan deel twee van deze geweldige en hilarische serie moest beginnen. Ik ben inmiddels fan van Aura en de ongelooflijk fijne schrijfstijl van Lisanne Stam. Wat kan deze vrouw heerlijke verhalen schrijven. Met hoge verwachtingen begin ik dan ook aan het tweede deel van deze serie.

 

Het verhaal:

Aura en Trixie hebben de nodige hectiek meegemaakt in Nederland en besluiten er even heerlijk op uit te gaan naar het zonnige Curaçao om daar te gaan duiken en te ontspannen. Eveneens is dit voor Aura de kans om bij de dierenopvang langs te gaan waar ze al een tijdje een samenwerking mee heeft. Eenmaal in Curaçao loopt ze acteur James tegen het lijf, al snel slaan de vonken over maar ook daar is geen ontkomen aan de paparazzi. Heeft hun liefde kans van slagen in de spotlights?

 

Mijn ervaring:

Ook dit deel is ingesproken door Lotte Horlings, ze heeft een ongelofelijk fijne spreekstem en spreektempo. Zeker doordat ze ook het voorgaande deel heeft ingesproken, zorgt dit ervoor dat het verhaal heerlijk door luistert.


De verhaallijn pakt perfect door op deel één. Aangezien ik nog geen minuut geleden beluisterde, is het net of ik gewoon doorga in de verhaallijn. Wat ik van de schrijfstijl van Lisanne Stam enorm kan waarderen, is dat ze schrijft zoals ze denkt en aangezien ze het verhaal schrijft vanuit Aura, krijg je als luisteraar of lezer het gevoel dat je compleet in haar op gaat. Daarnaast zit Aura zo boordevol gedachten die van de hak op de tak springen dat dat tot de nodige hilariteit zorgt.

Ook dit deel heeft weer een hele eigen, originele en geweldige verhaallijn. Ditmaal de vakantie van Aura en Trixie die al snel anders verloopt dan gepland. Het is absoluut een op en top een feelgood. Ook met deze verhaallijn kan de pret niet op, door de vele wendingen en gebeurtenissen is het boek weer uit voordat je er erg in hebt. Ook ditmaal eindigt het verhaal met een cliffhanger, dus er rest niets anders dan gelijk door te gaan met het derde en laatste deel.


Volgzaam, het tweede deel in de driedelige feelgood serie van Lisanne Stam is wederom een enorm leuk, origineel verhaal dat bomvol onverwachte wendingen en humor zit. Het is een verhaal dat je weer uit hebt voordat je er erg in hebt, omdat je er zo in op gaat. Let op, ook dit deel weet met een cliffhanger te eindigen. Deze serie is voor iedere feelgood-liefhebber echt een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page