top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Voordat je me kende – Tamara Postma

Toen ik de aankondiging zag van Dutch Venture Publishing om dit boek te recenseren kon ik de kans met deze steamy en uitnodigende cover niet aan me voorbij laten gaan.

Nederlands | E-book | 9798215922330 | 01 februari 2023 | Dutch Venture Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Toen ik de aankondiging zag van Dutch Venture Publishing om dit boek te recenseren kon ik de kans met deze steamy en uitnodigende cover niet aan me voorbij laten gaan. De cover geeft me het gevoel van een dark romance verhaal. De donkere duistere cover van een man en vrouw die passie en lust voor elkaar uitstralen. De typografie van de titel en schrijfster sluiten prachtig op het beeld aan. Ik heb nog niet eerder wat van Tamara Postma gelezen, dus ik ben erg nieuwsgierig.

 

Het verhaal:

Isabelle leefde een verschrikkelijk leven, waardoor ze zeven jaar geleden in de holst van de nacht op de vlucht sloeg en alles achter liet. Jaren wist ze zich te verbergen en kon niemand haar vinden, totdat ze een telefoontje krijgt die haar hele leven opnieuw compleet verandert. Haar ouders blijken te zijn vermoord en hierdoor komt ze achter het duistere verleden van haar ouders. Ze besluit toch naar de begrafenis te gaan, waarbij ze het middelpunt wordt van een heuse bendeoorlog. Hierdoor beland ze in handen van een hele foute man, die ook een verleden heeft die hij probeert te verbergen. Heeft hij iets met de moord op haar ouders te maken? Wat als ze door alle gebeurtenissen tot kroonprinses van de onderwereld wordt getransformeerd?

 

Mijn ervaring:

Wanneer je het verhaal begint te lezen, ervaar je gelijk de verschrikkelijke en gewelddadige situatie waarin Isabelle zich verkeert, hierdoor voel ik gelijk zoveel empathie en medelijden met Isabelle dat ik helemaal in haar verhaal op ging.


Tamara Postma heeft een krachtige schrijfstijl en weet gevoelens en emoties perfect te beschrijven, hierdoor kan je enorm goed meeleven met de verschillende personages. Het verhaal is niet enkel vanuit Isabelle geschreven, maar bevat ook hoofdstukken geschreven vanuit de personages die ze gedurende het verhaal tegen komt.

Dit heeft Tamara enorm goed weten te doen, want in het begin weet je enkel de situatie waarin Isabelle zich verkeerd, maar naarmate het verhaal vordert en ook de gedachtes, gevoelens en herinneringen van de andere personages leest, vormen die samen alle puzzelstukjes.

Het verhaal vond ik enorm origineel, want doordat je wisselt van de verschillende personages krijg je een goed beeld van de gebeurtenissen in het verleden en kan je de puzzel tot een totaalbeeld maken.


Dit bijzondere, intense en heftige verhaal heeft me weten te raken. Tamara Postma heeft enorm goed de gevoelens, herinneringen en gedachtes van de verschillende personages weten te verwoorden. Het is ook bijzonder sterk dat je op deze manier een totaalbeeld van het verhaal en de situatie opbouwt. Ik heb enorm genoten van het verhaal, absoluut een must-read!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
30 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page