top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Ben ik een empaat? - Stephanie Red Feather

Ik ben zelf erg gevoelig ben voor mijn eigen emoties, maar ook van die van de wereld om me heen. Enorm benieuwd wat dit boek mij zal brengen?Nederlands | Luisterboek | 9789020218053 | december 2020 | Verteller: Rosa Mee


Beschrijving:

Het is een praktische gids die je helpt je empathische vermogens te beschermen en op de juiste momenten in te zetten. Hoe gevoelig ben jij? En hoe ga jij om met de emoties en energieën van andere mensen om je heen? Wordt je hierdoor beïnvloed? In dit boek ga je op zoektocht of dat je behalve je hoog sensitiviteit ook empathisch bent en hoe dit invloed heeft op jouw als persoon en op je dagelijks leven. Aangezien empathische mensen heel erg gevoelig zijn voor emoties en energieën van anderen, gebeurd het nog wel eens dat je daarmee jezelf compleet verliest. Met Stephanie ga je op ontdekking met heldere voorbeelden en praktische en goede tips om je empathische eigenschappen te begrijpen, te omarmen en op de juiste manier te gebruiken. Want hiermee kan je in haar ogen ook een hoop voor de wereld betekenen. Nu het aquariustijdperk aanbreekt, zijn er, volgens Stephanie, meer empaten dan ooit op de wereld. We hebben deze mensen en krachten nodig voor de volgende stap in de evolutie van de mensheid. Zodat we meer gaan leven vanuit ons hart. Deze kwaliteit is van vitaal belang voor de toekomst.

Daarnaast biedt ze ook handige tips en tricks, hoe je je energieveld kan reinigen, energielekken kan stoppen en je gevoel van eigenwaarde kan terug winnen.

 

Voor het luisteren:

Aangezien ik erg gevoelig ben voor prikkels, gevoelens en emoties van mezelf en anderen leek dit boek me een goed hulpmiddel om hier wat meer inzicht in te krijgen en hopelijk ook wat meer hulp en bescherming aan mezelf kan bieden.


Tijdens het luisteren: Ik krijg meer inzichten in wat ik voel en waarom en hoe ik hier zelf beter mee om zou kunnen gaan. Over sommige dingen ben ik wat sceptisch (misschien te ver van mijn bed-show) over andere dingen denk ik gelijk ja dat klopt.


Conclusie: Ik vond het een heerlijk boek om naar te luisteren, het was niet te wetenschappelijk maar ze onderbouwde haar argumenten goed. Daarnaast had ze hele praktische en heldere voorbeelden en tips, waardoor je ook echt inzichten kreeg waar je wat mee kan. Soms was het wel enigszins wat zweverig, maar het had niet de overhand waardoor het in de weg zat. Ik vind het een mooi boek, wat me weer mooie inzichten heeft gebracht.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page