top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Bon Bini Bruiloft 1- De onverwachte gast – Sasja Winters

Van De verhalenfabriek ontving ik weer een heerlijke feelgood novelle, super bedankt!

Nederlands | E-book | 9789461098474 | 13 december 2023 | 130 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Na het lezen van Afgeschreven van Angelique Haak waarin schrijfster Sasja Winters als hoofdpersonage wordt neergezet, die aan het einde besluit feelgood verhalen te gaan schrijven, ben ik erg benieuwd naar het eerste deel van deze feelgood novelle serie. Angelique Haak schrijft fantastisch als thrillerboeken schrijfster, maar hoe is haar feelgood gevoel. Ik ben erg benieuwd.

 

Het verhaal:

Fay heeft al sinds haar jeugd het ideale plaatje in haar hoofd: de jurk, de taart, een romantische plek en een droomman om mee te trouwen. Haar vriend Bob is als militair op Aruba gestationeerd en vraagt Fay om met hem mee te gaan. Fay weet het zeker: Bob is van plan om haar ten huwelijk te vragen. Fay werkt zelf als weddingplanner op het eiland en heeft dus de ideale droombaan. Ze heeft alles waar ze ooit van droomde en stiekem droomt ze al helemaal van haar eigen bruiloft. Alleen dan moet ze een bruiloft organiseren die een onverwachte gast met zich mee brengt. De getuigen van het bruidspaar blijkt een oude bekende van Fay te zijn. Toch weet hij nog altijd haar hart sneller te laten slaan en juist deze persoon heeft besloten nooit te willen trouwen.. Zal het Fay lukken haar hoofd koel te houden?

 

Mijn ervaring: Sasja Winters heeft een onwijs vlotte, levendige en sfeervolle schrijfstijl en zonder enige moeite waan ik me compleet op het tropische Aruba bij Fay en de wereld als weddingplanner. Fay is een redelijk doorsnee vrouw, waardoor je je als lezer ook zonder moeite in het personage kan verplaatsen. Haar enthousiaste, vrolijke en ambitieuze karakter zorgen ervoor dat je Fay al snel in je hart gesloten hebt. Ook de andere personages zijn op leuke wijze en divers neergezet.


Het verhaal heeft een hele leuke en op en top feelgood verhaallijn. Drama, heerlijke ups en downs en aan humor is in het eerste deel van de feelgood novelle geen gebrek. Het is een verhaal dat ontzettend leuke wendingen en gebeurtenissen kent, waardoor je door het verhaal heen vliegt en de novelle alweer veel te snel uit is.


Bon Bini Bruiloft 1- De onverwachte gast is een vlotte, levendige en sfeervolle feelgood novelle met erg veel leuke humor. Het is een leuk verhaal dat grappige, leuke en ontroerende wendingen en gebeurtenissen kent en waarbij je echt even wegdroomt samen met Fay op Aruba. Ik kan niet wachten op deel twee. Ik ben erg benieuwd.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page