top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Closer to love – Vex King

Dit luisterboek kreeg ik als luistertip via de app aangeraden. De titel maakt me erg nieuwsgierig, dus laten we deze eens gaan ontdekken.

Nederlands | Digitaal luisterboek | 9789043928441 | 21 juni 2023 Uitgeverij Kosmos | Prijs €15,00


Voor het lezen:

Heel lang geleden las ik ook al een ander boek van Vex King. Dit boek kende ik nog niet, maar aangezien de app van mijn luisterboeken me dit boek adviseerde, besloot ik om deze tip op te volgen.De komende wandelingen ga ik genieten en alles ontdekken over zinvolle en liefdevolle relaties. Ik ben erg nieuwsgierig.

 

Het verhaal:

Vex King legt je in deze praktische, emotionele en spirituele gids uit hoe je kan werken aan diepere en meer vervullende liefde. In drie duidelijke stappen helpt Vex King je beter begrijpen welke rol je speelt binnen je relatie en welke invloed dit heeft. Hij inspireert om zinvolle en bewuste verbinding op te bouwen met jezelf en een ander, waardoor je authentiek en onvoorwaardelijk lief kan hebben. Vex deelt onder andere tips op het gebied van:

  • Ontdekken wat voor soort relatie bij jou past

  • Hoe je een goede verbinding met jezelf krijgt en deze kan ontwikkelen

  • Zie wie je werkelijk bent en welke rol je wilt spelen in relaties

  • Hoe pak je de meest gangbare problemen aan in een relatie

  • Het ontwikkelen van zelfliefde om ongezonde verwachtingen, onterechte trouw en onzekerheden te overwinnen

  • Hoe je oprecht en onvoorwaardelijk lief kan hebben

 

Mijn ervaring:

Het verhaal van Vex King is ingesproken door Roel Fooij. In het begin had ik wat moeite met zijn uitspraak en stemgeluid, zeker doordat hij soms een wat kauwend (een beetje Amerikaans/Nederlands) woordgebruik heeft. Dat is niet helemaal mijn persoonlijke smaak, maar het verhaal van Vex King is erg interessant, inspirerend en leerzaam dus besloot ik het boek toch verder te luisteren.


Vex King heeft daarentegen een hele vlotte, enthousiaste en heldere manier waarop hij zijn verhaal verwoordt. Hij weet zijn boodschap, kennis en zijn persoonlijke verhalen heel krachtig en sterk te verwoorden. Daarbij is het ook nog eens erg fijn dat hij soms dingen opsomt om deze op een rijtje en helder te krijgen. Ook vind ik het erg krachtig dat hij zijn eigen liefde en liefdesrelaties door de jaren heen op open wijze weet te bespreken.


Naast de heldere kennis en inzichten die Vex King deelt, weet hij ook enorm goede tips, handvatten en kritische vragen te stellen die je aan het denken zetten over je eigen liefdesleven en de manier waarop jij dingen aanpakt. Meerdere tips en handvatten die hij deelde zijn voor mij persoonlijk enorm helpend en ondersteunend en kan ik ook direct in mijn eigen leven toepassen. Door zijn verhaal ben ik ook bepaalde elementen in mijn leven met andere ogen gaan bekijken.


Closer to love is een helder, inspirerend en erg leerzaam verhaal van Vex King over het vinden van verbinding en het creëren van pure relaties. Naast zijn persoonlijke verhaal, zijn kennis en inzichten biedt hij ook enorm waardevolle tips, handvatten en weet hij kritische vragen te stellen die je over je eigen liefdesleven aan het denken zetten. Erg inspirerend boek. 

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page