top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De weg van de heks – Lunadea

Ik heb het boek al eens gelezen. Nu zag ik dat het boek nu ook als e-book beschikbaar was bij de bibliotheek. Hierdoor wilde ik het boek graag nogmaals luisteren.

Nederlands | Luisterboek | 9789020216592 | mei 2020 | Verteller: Rosa Mee | Speelduur: 05:13:17 | Uitgeverij Ankhhermes


Beschrijving:

Lunadea neemt je mee op het heksenpad zodat je geïnspireerd kunt leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern!

Lunadea is een van de bekendste traditionele heksen van Nederland en neemt je in haar boek De weg van de heks mee op het pad van een magisch en intuïtief leven. Voelde jij je altijd al anders dan anderen? Ga je liever de natuur in dan dat je afspreekt met vrienden? En ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Grote kans dat ook jij een heks bent!

Hekserij is leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern. Je bent een met de natuur en met jezelf, afgestemd op je innerlijke kracht en intuïtie. Aan de hand van persoonlijke ervaringen vertelt Lunadea hoe zij terecht kwam op het pad van hekserij en hoe zij deze manier van leven invult.

Ze laat je kennismaken met rituelen en de invloed ervan, leert je hoe je magisch kunt denken en hoe je met kleine handelingen je leven bezielder kunt maken. Je ontdekt jouw eigen weg in de wereld van hekserij en kunt geïnspireerd en vol vertrouwen verder!

 

Voor het luisteren:

De cover van het boek en het audioboek is uitnodigend. De verschillende bladeren motieven en onderaan een pentagram in verschillende groentinten. In het midden een groen vlak met hierin duidelijk leesbaar de titel van het boek. Ik heb het boek al een keer eerder gelezen. Aangezien het boek me zo aansprak die ik in 2020 al een keer eerder heb gelezen leek het me leuk om het nu tijdens mijn boswandelingen nogmaals te beluisteren. Ik verwacht dat ik weer opnieuw geïnspireerd raak door haar verhaal en daarnaast hoop ik ook dat ik weer nieuwe dingen oppik die ik de vorige keer niet uit het boek heb opgepikt.


Tijdens het luisteren:

Ook als luisterboek is het boek een heerlijk verhaal. Lunadea weet op een hele persoonlijke, vlotte en heldere manier haar weg in de spiritualiteit en alle levenslessen en kennis die ze heeft opgedaan te beschrijven. Ook als luisterboek is het erg aangenaam. De verteller heeft een aangename stem en een prettig spreektempo.


Conclusie:

Nu ik het boek voor de tweede keer luister, heb ik toch weer andere punten eruit gehaald als de eerste keer toen ik het las. De schrijfstijl van Lunadea is lekker vlot en krachtig. Verder weet ze een heel spiritueel onderwerp op een heerlijke nuchtere manier te verwoorden. Ze is helder en straight to the point.

Voor een groot deel beschrijft Lunadea haar spirituele levensweg die ze tot nu toe in haar leven heeft meegemaakt en deelt ze de kennis die ze hierbij heeft opgedaan. Wat daarnaast erg prettig is, is dat Lunadea je laat zien dat het vooral belangrijk is om bij jezelf te blijven en goed te blijven voelen en beseffen of dingen wel of niet bij je passen en voor je werken. Ze dwingt je geen dingen of visies op, dat vind ik erg prettig. Ze verwoord duidelijk hoe zij bepaalde dingen op het spirituele heksenvlak invult en hoe haar kijk op de wereld is.


Ik heb opnieuw genoten van het boek en het verhaal en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en heksen is het lezen van dit boeken zeker een leuke aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️


4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page