top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Diva's, donuts en dromen – Isa Moora

Ik kreeg van Uitgeverij Hamley Books de kans, de nieuwe feelgood van Isa Moora te lezen en te recenseren. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789464661972 | 05 juli 2023 | Adobe ePub Uitgeverij Hamley Books| Prijs €2,99


Voor het lezen:

Ik las al eerder met enorm veel plezier het e-boek Mimosa's mocktails en mirakels. Nu Isa Moora weer een nieuw boek geschreven heeft ben ik enorm nieuwsgierig naar haar nieuwe verhaal en de vraag of ze in haar schrijftalent nog verder gegroeid is. Ik heb goede verwachtingen. De vrolijke en stralende cover van een foto van een koppel dat samen plezier heeft is uitnodigend.

 

Het verhaal:

Kato, Fleur en Svetlana, die al een paar jaar goede vriendinnen zijn, besluiten hun dertigste verjaardag samen in Spanje te gaan vieren. Fleur en Svetlana hebben hun leven op de rit en steven af naar het huisje, boompje beestje. Kato daarentegen is nog altijd zoekende. Ze is net ontslagen, is nog altijd single en heeft geen idee wat ze wil met haar leven. Tijdens de vakantie met haar twee beste vriendinnen besluit ze dat het tijd is om het roer om te gooien. Het is tijd voor actie. Maar wat is haar droombaan? En wat is haar ideale man?

 

Mijn ervaring: Wat me direct opvalt is dat Isa Moora echt in haar schrijftalent is gegroeid. Ze heeft absoluut een op en top feelgood schrijfstijl te pakken. Ze schrijft vlot, luchtig en levendig, waardoor het een verhaal is dat enorm lekker en prettig leest. Ze weet met haar heerlijke dialogen het verhaal helemaal tot leven te brengen.


De drie hoofdpersonages en met name Kato, heeft Isa Moora goed neergezet. Wat ik sterk vind, is dat ze niet de meest perfecte personages heeft gebruikt, maar dat ze ook hun imperfecties hebben dat de verhaallijn direct een stuk realistischer en menselijker maakt. Het verhaal heeft een leuke en heerlijke verhaallijn. Het verhaal heeft niet veel diepgang, maar dat hoeft voor mij ook niet altijd. In dit verhaal miste ik dit dan ook niet echt. Het is leuk dat het verhaal zich op verschillende plaatsen afspeelt. Eerst in Spanje, waar de drie vriendinnen op vakantie zijn en later in België. Door de gebeurtenissen en de wendingen weet het verhaal je van begin tot einde te boeien en te vermaken. Daarbij maakt de heerlijke humor het verhaal helemaal af. Het verhaal sluit, zoals je van een feelgood kan en mag verwachten, af met een heerlijk feelgood einde.

Diva's, donuts en dromen is een heerlijke, leuke en nieuwe feelgood van Isa Moora. Je merkt echt dat Isa Moora is gegroeid in haar manier van schrijven. De personages zijn goed neergezet en het verhaal kent enorme leuke wendingen en gebeurtenissen waardoor je enorm geniet van het verhaal. Daarbij sluit het verhaal af met een heerlijk op en top feelgood einde.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page