top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een dom voor altijd – Lexi Blake

Via Sisterspress kreeg ik de kans om dit derde deel van Lexi Blake te lezen en recenseren.

Nederlands | E-book | 1230006809157 | 24 december 2023 | Adobe ePub Uitgeverij Sisterspress | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Na het lezen van De dom die van me hield, ben ik wel nieuwsgierig naar het nieuwste en derde deel. De boeken zijn ook prima losstaand gelezen en deel twee heb ik helaas nog niet gelezen. Ik heb na deel 1 al wel een bepaald verwachtingspatroon. Ik hoop dat het spannende verhaal en het romanceverhaal mooi met elkaar in balans zijn. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.

 

Het verhaal:

Liam O’Donnell is een man met een duister verleden. Nadat een van zijn missies jaren geleden uitliep op een tragedie loopt hij rond met de beschuldiging van de dood van zijn collega's/ Hij kan zich deze nacht niet meer herinneren. In de Verenigde Staten maakt hij een nieuwe start en zoekt hij naar verlossing. De jacht op een internationale terrorist leidt hem alleen terug naar de wereld die hij achterliet.

Avery Charles werkt voor een filantroop om hem te helpen met zijn goede doelen. Wanneer een mysterieuze man, die iets in haar losmaakt, de fetish scene van Londen laat zien, wordt ze blootgesteld aan nieuwe fantasieën. Liam wordt haar Dom, haar beschermer en minnaar. Ze opent haar huis en hart voor hem, maar ook snel ontdekt ze dat deze man een missie heeft en haar als middel gebruikt om zijn doel te bereiken. Avery komt in levensgevaar en Liam moet stukjes van zijn verleden ontrafelen of Avery voor altijd verliezen...

 

Mijn ervaring:

Het verhaal heeft een fijne inleiding waarin het, na deel 1, het bekende team een briefing krijgt van een nieuwe missie. De teamleden hiervan komen overeen met deel één, alleen volgen we het verhaal nu ditmaal via de ogen van Liam. Hij heeft een duister verleden, waarvoor hij op de vlucht is geslagen. Het verhaal wordt verteld zoals Liam het zich kan herinneren. Hierdoor krijg je direct een beeld van deze man.


Het andere hoofdpersonage is Avery. Ze is een mooie tegenhanger en ook haar verleden wordt op mooie wijze beschreven waardoor je ook van haar een goed en compleet beeld hebt. Gedurende het verhaal worden de personages nog verder uitgewerkt en wordt er ook meer over het verleden van hen beiden bekend.


Het verhaal heeft een mooie spanningsopbouw en heeft een goede combinatie tussen een spannend verhaal van een levensgevaarlijke missie en een romance. Aangezien Lexi Blake een hele vlotte en beeldende schrijfstijl heeft, worden ook de seksscènes plastisch en uitvoerig beschreven. Voor mij persoonlijk had het wat minder plastisch gemogen. Het verhaal van de missie van Liam en zijn teamgenoten is spannend en zit goed in elkaar. De puzzelstukjes vallen op sterke wijze samen en ook de actie aan het einde is goed beschreven. Met een mooi epiloog sluit deze dark romance af.


Een dom voor altijd is een echte dark romance. Het is het derde deel van de Meesters & huurlingen serie maar kan prima losstaand gelezen worden. Het is vlot en beeldend geschreven. Het verhaal kent een goede combinatie van een spannend verhaal en een heerlijke romance. Wel moet ik zeggen dat de seksscènes na mijn smaak soms iets te plastisch werden beschreven. Toch heb ik enorm genoten. 

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page