top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Freedom Unlocked – Kim De Graeve

Via Bookinfluencers kreeg ik de kans om dit veelbelovende boek van Kim De Graeve te lezen en te recenseren. Dank je wel.

Nederlands | Hardcover | 9789493306462 | 23 september 2023 | 212 pagina's | Uitgeverij Willems Uitgevers | Prijs €27,99


Voor het lezen:

Het is een prachtige hardcover, die alleen al voor het oog een feest is om in handen te houden. Het boek heeft een uitnodigende, vrolijke en stralende cover en de titel spettert letterlijk door het gouden folie van de cover. Ik ken Kim De Graeve nog helemaal niet, maar ik ben wel erg nieuwsgierig naar haar persoonlijke verhaal en hoe zij het voor elkaar heeft gekregen om financiële en mentale vrijheid te ervaren. Ik heb hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Kim hoeft niet meer te werken voor geld, ze is financieel vrij geworden en dat lukte zelfs met twee kinderen. Nu kan ze doen wat ze graag doet, genieten van het leven en reist ze de wereld rond. Nu denk je vast, een onbereikbare droom? Niet als je het leven voor je laat werken in plaats van te leven om te werken en je je potentieel ten volle benut. Neem niet langer genoeg met de middelmaat. Je hebt meer dan genoeg tijd, maar dan moet je wel de juiste keuzes maken. Leef jij in overeenstemming met je levensmissie? Of stel jij je doelen en dromen uit? Hoe kan je je tijd nuttiger managen? Daarbij vertelt Kim over haar eigen succesvolle zoektocht naar financiële en mentale vrijheid.

 

Mijn ervaring:

Naast de prachtige en uitnodigende cover is ook aan het binnenwerk van het boek enorm veel aandacht en liefde besteed. Hierdoor is het boek niet enkel informatief, inspirerend en erg leerzaam, maar is ook vormgeving technisch een feest om naar te kijken. Er volgen mooie illustraties, quotes en ze weet teksten te accentueren door middel van tekstvakken.


Kim De Graeve heeft een erg heldere, open en enthousiaste schrijfstijl. Daarbij blijft ze erg bij haar verhaal en dwaalt ze niet af. Naast haar kennis, inzichten en persoonlijke verhaal volgen er ook oefeningen en kritische vragen om je eigen leven te analyseren en plannen tot een leven naar financiële en mentale vrijheid mogelijk te maken. Wat ik daarnaast erg goed vind, is de aanvulling met de QR-codes naar persoonlijke video's van Kim De Graeve, waarin ze nog wat dieper ingaat op het al besproken onderwerp. Ze heeft me hiermee veel nieuwe inzichten gegeven. Zeker de basis, het stellen van grenzen en de juiste grenzen vond ik erg leerzaam.


Freedom unlocked is super inspirerend en leerzaam. Het verhaal volgt de persoonlijke reis van Kim De Graeve waarmee ze je stap voor stap meeneemt hoe zij dit realiseerde én hoe jij dat ook kan bereiken. Naast haar kennis en inzichten, volgen er ook oefeningen en zijn er links naar online video's. Ik heb enorm veel geleerd van Kim De Graeve en haar boek is echt een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,52 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page