top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Gegijzeld – Annika Martin & Skye Warren

Nu het tweede deel van de Misdadig serie uit is, kan ik het niet laten hier van te gaan genieten. Zeker niet na het fantastische eerste deel.

Nederlands | Paperback | 9789464820263 | 07 juli 2023 | 300 pagina's Octoberbooks.nl | Prijs €20,00


Voor het lezen:

Na het geweldige eerste deel Gevangen, waarin ik compleet verrast en overdonderd was, stond ik ook te popelen om deel 2 van deze serie te gaan ontdekken. Ik heb dan daarom nu ook enorm hoge verwachtingen van het tweede deel. Ik hoop dan Annika Martin en Skye Warren hun enorm levendige, vlotte en passionele schrijfstijl weten door te zetten en daarbij weer een prachtige nieuwe en verrassende verhaallijn neer te zetten. De cover heeft ditmaal een wat duistere uitstraling dan het eerste deel had, ik vraag me af of ik dat ook in het verhaal terug ga zien. Ik ben erg benieuwd.

 

Het verhaal:

De jonge en onervaren Brooke loopt bij toeval in de armen van Stone. Dit zorgt voor een complete verandering in haar leven. Direct wordt ze ook met zijn waarheid geconfronteerd. Hij is een bloeddorstige moordenaar, maar niet meedogenloos. In plaats van haar ook te vermoorden, zoent hij haar. Daarna kan Stone haar niet meer loslaten en blijft hij haar opzoeken en laat hij haar dingen doen. Deze crimineel met intens groene ogen dringt haar leven en dromen binnen. Volgens de politie is hij geobsedeerd. Brooke weet dat de waarheid anders is, zij kan hem ook niet loslaten. De aantrekkingskracht is enorm. Hoe kan ze hem ooit loslaten en terugkeren naar haar veilige leventje? En wil ze dat wel?

 

Mijn ervaring:

Het verhaal is, net zoals bij deel één het geval was, geschreven vanuit een dubbel perspectief. Hierdoor leer je als lezer zowel Brooke als Stone enorm goed kennen. Beide totaal verschillende en unieke personages zijn tot in souplesse neergezet, waardoor ik als lezer compleet in beide perspectieven mee kon gaan.


Annika Martin en Skye Warren hebben een levendige, vlotte, krachtige en bij tijden een passionele schrijfstijl. Dit zorgt ervoor dat het verhaal enorm fijn en prettig leest, maar ook helemaal tot leven komt.


Het verhaal heeft een originele, sterke en geweldige verhaallijn. Wederom werd ik verrast door een spannend, meeslepend, intens en mooi verhaal. Het verhaal bevat spanning, sensatie, diepgang maar ook een prachtige romance. Deze combinatie en de prachtige wendingen en gebeurtenissen zorgen ervoor dat ik van de eerste tot aan de laatste bladzijde intens geniet van het verhaal en er helemaal in op kan gaan. Het prachtige spanningsveld dat bijna tastbaar is in het verhaal vind ik wederom geweldig. Tegen het einde weten Annika Martin en Skye Warren het verhaal weer even enorm spannend te maken en weten met een heerlijke feelgood klapper te eindigen.


Het boek kan als alleenstaand gelezen worden, want het is een nieuwe verhaallijn. Wel zal je, als je deel één ook leest, ervaren dat de personages nog meer diepgang krijgen en leer je meer over het verleden van de 'broers'. Hierdoor zie je ook hoe de groepsdynamiek verandert en evolueert. Daarbij is een leuk detail dat de twee personages uit deel één ook hierin terug komen.


Gegijzeld het tweede deel van de Misdadig serie van Annika Martin en Skye Warren is een origineel, spannend, passioneel en erg goed verhaal. De personages Brooke en Stone zijn geweldig en uniek neergezet en door de levendige, vlotte en krachtige schrijfstijl van Annika Martin en Skye Warren is het een verhaal dat je voor je ogen ziet. Wat een ongelofelijk mooi tweede deel. Zeker een aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page