top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Gids voor paranormale gaven – Mary Mueller Shutan

Alleen de cover laat mijn hart al sneller slaan. Wanneer ik van uitgeverij Ankhhermes ook nog eens de kans krijg het boek te lezen en te recenseren, kan ik deze kans niet aan me voorbij laten gaan. Dank je wel.

Nederlands | Paperback | 9789020219838 | 18 januari 2023 | 200 pagina's | Uitgeverij Ankhhermes | Prijs €22,50


Voor het lezen:

Bij het zien van de prachtige cover, ben ik eigenlijk al dik overtuigd dat ik dit interessante boek wil lezen. De cover met een landschap in paarstinten heeft een rustgevende, magische en intense uitstraling die opvalt. Het onderwerp paranormale gaven weet ook gelijk mijn aandacht te trekken. Het is een onderwerp waar ik tot nu toe weinig over weet. Maar dit boek lijkt bij de basis te beginnen en de flaptekst spreekt over overprikkeling en gevoeligheid, iets wat ik persoonlijk maar al te goed ken. Ik ben benieuwd welke kennis en inzichten dit veelbelovende boek gaat brengen. Ik heb ook het boek 'Gids voor spiritueel ontwaken' van Mary Mueller Shutan, die me ook enorm aansprak.

 

Het verhaal:

Leer je paranormale gaven te navigeren en jezelf te beschermen met 'Gids voor paranormale gaven'. Van 'helder zien tot helder voelen' van Mary Mueller Shutan.

Wist je dat ongeveer 20% van de bevolking op een of andere manier paranormaal begaafd is? Wanneer je deze gaven bezit, ben je in staat de wereld op een andere manier te leren begrijpen. Vanwege je bijzondere gevoeligheid dreigt ook de kans van energetische overprikkeling, met vele lichamelijke klachten tot gevolg. Met deze gids leer je hoe met je gevoeligheid en paranormale gaven om kan gaan. Leer je gaven om te buigen waardoor het een kwaliteit wordt voor jezelf en anderen.

 

Mijn ervaring:

Het boek begint met een krachtige inleiding, waarin Mary Mueller Shutan uitlegt waarom ze dit boek geschreven heeft en wat ze ermee wil bereiken. Ze weet me gelijk met haar vlotte en heldere uitleg te overtuigen dat ik meer van haar kennis wil opdoen.


Ze begint bij de basis en legt uit wat paranormale gaven zijn en hoe deze zich ontwikkelen en welke gradaties je hierin hebt met welke gevoeligheid aan prikkels. Ze weet dit enorm praktisch, helder en op een vlotte manier te doen. Hierdoor leest het boek prettig en is het enorm duidelijk.

Veel van de kennis die ze hierbij overdraagt, was voor mij nog onbekend, maar ik herken me zo in wat ze schrijft waardoor dingen voor mij echt op zijn plek vallen.


De hoofdstukken die daarop volgen staan in het teken van uitleg en heel veel oefeningen; de basisvaardigheden, intermediaire vaardigheden, spirituele reiniging, grenzen ontwikkelen en bescherming opbouwen. De oefeningen in het boek worden in een onderscheidend lettertype weergegeven en worden enorm helder en duidelijk stap voor stap uitgelegd. Aangezien dit alles voor mij een nieuwe ontdekking is, ben ik begonnen met de basisoefeningen 'Is dit van mijzelf', de 'boommeditatie' en 'contact maken met je intuïtie'. Ondanks dat de oefeningen goed worden uitgelegd is veel oefenen een vereiste, maar nu na een dikke week dagelijks oefenen begin ik echt al verschil te merken.


Dit heldere, bijzondere en praktische boek dat begint met basis van overprikkeling en paranormale gaven is een mooie aanrader voor iedereen die meer kennis hierover op wil doen en ook gelijk zelf aan de slag wil gaan. Het boek is vlot en helder geschreven, waardoor het enorm prettig leest en de vele oefeningen worden duidelijk stap voor stap uitgelegd, waardoor iedereen ermee uit de voeten kan. Het is een boek dat ik nog lange tijd ga gebruiken om alle oefeningen onder de knie te krijgen.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page