top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Heks in het groen – Lunadea

Na het eerste boek van Lunadea was ik enthousiast en ben ik haar ook via social media gaan volgen. Een tijd geleden verscheen ook haar tweede boek en ik heb het nu eindelijk via mijn bibliotheek kunnen lenen.

Nederlands | Paperback | 9789020217575 | Druk: 1 | september 2021 | 208 pagina's | Uitgeverij AnkhHermes


Voor het lezen:

Ik heb het vorige boek van Lunadea een gelezen en daarna ook nog een keer als luisterboek geluisterd. Lunadea weet me te inspireren, dus ik verheug me echt op haar nieuwe boek. Zeker omdat ik zelf ook een grote liefde heb voor de natuur en dagelijks in het bos te vinden ben.

 

Het verhaal:

In dit boek zoekt Lunadea de natuur op om je te verbinden met magie. De magie in de natuur is breed en symbolisch. Ze legt uit hoe dat je je kan verbinden met het groen, hierdoor kan je de magie hierin steeds beter en dieper ervaren. Door middel van magie en rituelen laat Lunadea zien hoe dat we die verbinding en kracht kunnen opzoeken en ervaren.

Ze legt uit hoe dat je de verbinding terug vindt en vast houdt. Dat doet je op een hele heldere en nuchtere manier. Lunadea vertelt over haar eigen ervaringen en geeft je handige tips.

“Hekserij is een manier van leven waarbij je de connectie met de natuur en het leven aanvoelt” – Lunadea
 

Mijn ervaring:

Wederom een prachtig boek van Lunadea. Opnieuw heeft ze me weten te inspireren en te motiveren. Haar eerste boek vond ik al geweldig, maar deze sluit nog meer bij mij persoonlijk aan. De liefde voor de natuur die ik al heb wordt alleen maar groter na het lezen van dit prachtige boek. Ook de vormgeving van dit boek is werkelijk weer fantastisch gedaan door Villa Grafica. Het sluit echt perfect aan op de inhoud van dit boek.


De schrijfstijl van Lunadea is heerlijk nuchter, vlot en krachtig. Ze weet een goede combinatie te maken van een persoonlijk verhaal vol goede tips en inzichten. Wat dit boek heel sterk maakt is dat Lunadea ook vooral de veelzijdigheid van natuurmagie belicht. In haar verhaal laat ze echt vele verscheidene vormen van natuurmagie passeren en vertelt ze op een hele krachtige manier wat deze vorm inhoud, de oorsprong hiervan en hoe deze vorm werkt.


Lunadea legt in haar verhaal ook duidelijk de nadruk op zelf ontdekken, voelen en ervaren. Ze vertelt over haar ervaringen, maar ze dringt dingen niet op en motiveert je juist om je eigen weg en manieren hier in te zoeken en te vinden. Door deze aanpak weet ze me juist nog meer te inspireren.


Het boek is echt een compleet basisboek dat een goed overzicht geeft van de veelzijdigheid van natuurmagie. Haar enthousiasme, kennis en wijsheid bruist uit het verhaal, waardoor dat ze me aanspoort om verder te zoeken, te leren en te ontdekken in die vormen van natuurmagie die mij aanspreken.


Dit is echt een must-have! Een compleet basisboek voor iedereen die een stap in de natuurmagie wilt maken en hier meer over wilt lezen en ontdekken. Ik weet zeker dat als je interesse hebt in dit gebied, je boek je zeker zal inspireren en een groot enthousiasme in je gaat ontsteken.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page