top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Huis & ziel - Nina Elshof

Ik had het boek een aantal keren op blogs van inspirerendleven.nl voorbij zien komen, dus ik was enorm nieuwsgierig en ook enorm benieuwd wat dit voor mij en mijn huis betekend.Nederlands | Paperback | 9789020211559 | Druk: 2 | maart 2015 | 192 pagina's


Beschrijving:

Hoe je door middel van opruimen in je huis en hoofd ruimte schept voor nieuwe zin in het leven.

Hoe maak je een analyse van jezelf en je huis en kan je met de spirit van opruimen aan de slag om jezelf te ontdekken wie je bent en jezelf te laten zien. Wanneer je in een huis vol spullen en veel rommel woont, heb je ongetwijfeld ook een overvol hoofd. Wanneer je een opgeruimd huis hebt, heeft over het algemeen ook veel beter zijn/haar hoofd op orde. In dit boek ga je aan de slag hoe je de overtollige ballast in je huis en leven kunt opruimen, zodat er weer ruimte komt voor enthousiasme, zin in het leven en een sprankelende ziel. Tijd voor de grote schoonmaak!

 

Voor het lezen:

Aangezien ik zelf ook in de spirit van ontspullen en opruimen zit, vind ik het enorm interessant om hier meer over te lezen en in de positieve flow te blijven.


Tijdens het lezen: Het is lekker vlot en krachtig geschreven. De opbouw is heel helder we gaan echt stap voor stap met Nina aan de slag aan deze transformatie van je huis en je leven.


Conclusie: Ik heb echt genoten. Het is een heerlijk toegankelijke reis, waarmee je samen met Nina aan de slag gaat met je huis als met jezelf. In de eerste instantie begint ze met observeren van de situatie zoals hij is, voelen wat je wel wilt en een plan maken. Ze gaat per ruimte aan de slag, waardoor dat je niet overspoeld raakt van de hoeveelheid werk en spullen die er nog liggen te wachten. Ik vond het enorm inspirerend en het prikkelt je echt om aan de slag te gaan en niet langer stil te zitten.

Het boek leest lekker weg, het erg toegankelijk en ik denk ook echt dat deze manier van het aanpakken van je huis en beginnen met opruimen op deze manier voor iedereen toegankelijk is gemaakt. Nina is een grote voorstander van Feng Sui en dat is door haar hele verhaal goed te voelen. Mij heeft het in ieder geval enorm geïnspireerd om weer aan de slag te gaan met mijn huis en met mezelf. Dus ik raad het boek ook zeker aan, aan iedereen die ook eens de rommel in zijn/haar huis wil aanpakken!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page