top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Ik heb mijn tent opgezet in een land van hoop – Tomas Sjödin

Uitgeverij Ark Media super bedankt voor het recensie-exemplaar.

Nederlands | Paperback | 9789033803956 | 05 februari 2024 | 448 pagina's Uitgeverij Ark Media | Prijs 27,99


Voor het lezen:

Ik lees erg graag non-fictie boeken. Met name boeken die me weten te inspireren en waarmee ik mezelf op positieve wijze kan ontwikkelen en kan groeien door middel van nieuwe inzichten en kennis. Ik hoop dan ook dat dit boek van hoop, me inzichten en kennis gaat geven die ik in mijn eigen dagelijkse leven kan inzetten en toepassen. Ik ben erg benieuwd.

 

Het verhaal:

Tomas Sjödin neemt je een jaar lang, 365 dagen, meer op reis door verschillende Bijbelteksten. Hij is hierdoor geïnspireerd door passages uit de Bijbelvertaling The Message en heeft voor elke dag een korte overdenking geschreven. De teksten en inzichten van Tomas Sjödin geven een verfrissende kijk op de Bijbel. In de passages en teksten komen hoop, liefde, zingeving, reflectie en leven tot uiting.

 

Mijn ervaring:

Tomas Sjödin heeft een heldere, vlotte en sterk analyserende kijk op de verschillende Bijbelteksten die in zijn boek aan bod komen. Hij weet de teksten duidelijk, krachtig en bondig te analyseren en aan je uit te leggen. Waardoor je iedere dag een momentje van kracht, hoop, steun, liefde en waardering voelt met dit inspirerende en mooie boek.


Het boek bevat 365 dagen plus een schrikkeldag, waardoor je een jaar lang iedere dag kan genieten van een inspirerende tekst. De Bijbelpassages zijn uiteenlopend en zijn bekende en voor mij onbekende Bijbelpassages. Wel moet ik eerlijk bekennen dat de ene passage en dag krachtiger tot uiting komt dan de andere. Sommige weten me erg te inspireren, terwijl andere in mijn ogen net wat ver gezocht zijn. Wel zorgen zonder twijfel alle teksten en uitleg van Tomas Sjödin voor bezinning, stilte en overpeinzing van het leven.


Het boek kan je van voor naar achter lezen, maar het boek is eerder bedoeld om iedere dag een bladzijde te lezen en even stil te staan bij de boodschap die Tomas Sjödin die desbetreffende dag voor je heeft. Het is hierdoor een origineel, bijzonder en waardevol boek.


Ik heb mijn tent opgezet in het land van hoop is een origineel, mooi en inspirerend boek. Het boek bevat voor iedere dag van het jaar een bladzijde met een korte Bijbelpassage met daarbij uitleg en inzichten van Tomas Sjödin. Hierdoor krijg je iedere dag een mooie boodschap die je hoop, liefde, kracht, zingeving... ofwel inspiratie geeft om er een mooie dag van te maken. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️,5

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page