top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Inspirerend leven agenda 2023

Aangezien ik de inspirerend leven agenda al 4 jaar met enorme tevredenheid gebruik, ben ik benieuwd hoe de agenda voor komend jaar eruit zal zien.


2023 | 1 jaar | 21,7 x 15,6 cm (LxB) | Hardcover | Indeling: 7 dagen - 2 pagina's | Uitgeverij Ankhhermes | Prijs €15,-


Vooraf:

Ik gebruik inmiddels al 4 jaar achtereen sluitend de inspirerend leven agenda. Keer op keer is het een feest om deze agenda te gebruiken. Vandaar dat ik ook gelijk stond te springen om de nieuwe agenda van 2023 te mogen bewonderen. Inmiddels heb ik natuurlijk hoge verwachtingen. Zal de agenda hier dit jaar weer aan weten te voldoen? Ik hoop dat de agenda voor 2023 me weer net zo weet te inspireren als voorgaande jaren. Ook hoop ik dat ook de vele notieruimten en de 2 pagina's voor de week gehandhaafd zijn gebleven. Het thema van de agenda is 'Opnieuw je eigen pad vinden', ik ben erg nieuwsgierig naar hoe de agenda me hierin gaat ondersteunen.

 

Beschrijving:

Maak van 2023 een inspirerend jaar met deze agenda van inspirerend leven.

Dit jaar staat de agenda in het teken van opnieuw je eigen pad vinden. Luister naar je innerlijke stem en maak connectie met wat echt belangrijk voor je is. Met behulp van de maancyclus en de seizoenen kan je terug in balans komen. De agenda staat daarnaast vol praktische tips voor meer verbinding met jezelf en rust. Naast de gebruikelijke agenda ruimte is er ook genoeg ruimte voor gedachten, notities, dromen en wensen. Daarnaast wordt je wekelijks geïnspireerd met een bijzonder quote.

  • Het formaat is 14,8 x 21 cm

  • De agenda bevat 12 maanden, dus de 365 dagen van 2023

  • De indeling is per week verspreid over twee pagina’s

  • Verder zit er een overzicht met feestdagen en vakanties in

  • Iedere maand een reflectie om je koers opnieuw te vinden

  • Een jaaroverzicht

  • Een maankalender!

  • De agenda heeft een harde kaft die zacht aanvoelt, een elastiek en leeslint

 

Mijn ervaring:

Dit jaar straalt de agenda in een warme donkere groene hoofdkleur. De cover is voorzien van een prachtig en rustgevend beeld van een pad in de natuur. De totale cover heeft een mat vernis gekregen, waardoor dat de cover enorm prettig aanvoelt in je handen, maar ook het hele jaar mooi en beschermd is tijdens veelvuldig gebruik. Daarnaast bevat de agenda een stevig donker groen elastiek wat perfect aansluit op de agenda en daarnaast ook nog eens enorm handig is. Zo kan je losse dingen in je agenda bewaren zonder dat je ze gelijk verliest.


De agenda is ook een feest aan de binnenzijde. De donkergroene kleur wordt voor een groot deel ook in het binnenwerk doorgetrokken. Aan het binnenwerk is enorm veel aandacht besteed, en doet precies wat hij beloofd. Hij straalt een en al inspiratie, maar ook rust uit. In deze agenda is lekker veel ruimte voor notities, aantekeningen en gedachten. Daarnaast is iedere week verdeeld over 2 pagina's waardoor je iedere week ook veel ruimte hebt om je afspraken en notities op te schrijven. Ook wordt je iedere week voorzien van een nieuwe inspirerende quote.

Aan het eind van iedere maand volgt er in de agenda een reflectie en notitie ruimte, waarbij de agenda je ook nog eens ondersteunt om jezelf te blijven groeien en ontwikkelen.

Ook is er voorin in de agenda een maankalender, jaaroverzicht en belangrijke data's en vakantie overzicht aanwezig. Dit vind ik erg handig, want zo heb ik snel overzicht. Door de hele agenda heen komen ook praktische tips aan bod voor meer rust en verbinding met jezelf. Deze pagina's zijn ondersteund met prachtige beelden die echt perfect bij de agenda aansluiten.


Ik weet zeker dat ik met deze agenda van 2023 weer een inspirerend feest ga maken. Ik heb alle ruimte voor mijn afspraken, gedachtes, notities en krabbels wat ik goed kan gebruiken. Daarnaast weet de agenda door de inspirerende quotes, reflectie vragen aan het einde van de maand en de praktische tips er een motiverend, inspirerend en overzichtelijk jaar van te gaan maken.

Voor iedereen die nog graag een papieren agenda zoekt die echt een feest is om dagelijks te gebruiken, dan is deze agenda van Inspirerend leven echt een dikke aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page