top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Je bent zoals je denkt - Michael Pilarczyk

Ik volg Michael al enkele jaren. Ik heb zijn boeken “Think and grow rich” en “Master your mindset” gelezen. Daarnaast luister ik zijn podcast “Leef je mooiste leven” en gebruik ik dagelijks de “Meditation Moments” app. Ik ben enorm benieuwd naar wat voor mooie inzichten en aanvulling dit boek me zal brengen.Nederlands | Hardcover | 9789079679638 | Druk: 1 | juli 2021 | 176 pagina's


Beschrijving:

Dit boek is gebasseerd op 2 favoriete boeken van Michael “As a man Thinketh” van James Allen (1903) en het boek “The science of Getting Rich” van Wallace D. Wattles (1910). Daarnaast wordt het boek aangevuld met de visies en inzichten van Michael Pilarczyk zelf. Deze 3 samen vormen het boek Je bent zoals je denkt, en krijgen we inzicht hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Door het beter begrijpen van je eigen denkwijze, zal je in staat zijn je leven meer te gaan leven zoals jij dat graag wilt. Je leven is namelijk in verbinding met De Bron.

‘Er is iets wat ons in leven houdt. Iets wat ons laat ademen, wat ons hart laat kloppen. Iets wat de natuur laat groeien, wat de zon doet opkomen. Dat iets, het iets met vele namen, daarover gaat dit boek.’ – Michael Pilarczyk.

 

Voor het lezen:

Aangezien ik al veel van Michael gelezen en gehoord hebt, ben ik enorm nieuwsgierig naar de inzichten en overtuigingen van Michael met dit boek zou brengen.


Tijdens het lezen: Het boek ademt gewoon echt Michael. Als je bekend bent met zijn visie, podcasts etc. en die spreken je aan, dan weet ik ook zeker dat dit boek je zal bevallen. Het boek leest prettig weg. Ieder hoofdstuk begint met een mooie quote. De hoofdstukken zijn vrij kort en zoals je van Michael gewend bent is het duidelijk, helder en leest het prettig weg. Wel is dit een boekje dat je niet aan een stuk weg leest, maar wat je af en toe even weg moet leggen om de inzichten te laten bezinken, omdat ze je aan het denken zetten.


Conclusie: Michael is absoluut één van mijn grote inspirators. Hoe hij dingen weet te bewoorden, zijn visie en denkwijze weergeeft is helder, duidelijk en het zet je ongetwijfeld aan het denken. Het boek sluit enorm goed aan op zijn vorige boek “Master your mindset”. Het is goed dat vooraf gelezen te hebben, want nu duik je nu dieper in de materie. Maar zoals altijd, het blijft begrijpelijk.


De filosofie van gedachtekracht, de wet van aantrekking en creatie en de manifestatie van onze verbeeldingskracht. Deze 3 samen vormen de wetenschap van succes en geluk. Het boek is echt een absolute aanrader en is ook echt een boek dat ik vaker uit de kast zal halen om nogmaals te lezen, het biedt zoveel mooie en inspirerende inzichten.


“Wees je bewust van je gedachten, die vormen zich tot woorden. Wees je bewust van je woorden, die zetten zich om tot je handelen. Wees je bewust van je handelen, deze worden je gewoonten. Wees je bewust van je gewoonten, want deze vormen je persoonlijkheid. Wees je bewust van je persoonlijkheid, die bepaald je bestemming.”

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page