top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Kies voor jezelf – Emma Reed Turrell

De titel van de cover wist mijn aandacht te trekken, waardoor dat ik nieuwsgierig werd naar het boek.

Nederlands | Paperback | 9789024597185 | Druk: 1 | november 2021 | 256 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff


Voor het lezen:

Ik ben erg nieuwsgierig geworden door de titel van dit boek. Iets wat ik zeker op mij van toepassing is. Dus een perfecte reden om dit boek in te duiken. De typografische cover spreekt me ook enorm aan.

 

Het verhaal:

Een inspirerende en praktische gids van de ervaren psychotherapeute Emma Reed Turrell. Met mooie voorbeelden uit de praktijk deelt Emma je op een eerlijke, directe wijze die zeker ook een dosis humor een ander perspectief op het pleasen van anderen. De verhalen zijn uiteenlopend en erg verschillend. Aan de hand van deze verschillen deelt Emma je haar inzichten en deelt haar praktische tips en adviezen om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Ze stelt je als lezer vragen die je aan het denken zet, zoals 'Waarom wil ik eigenlijk iedereen pleasen?' of 'Welke dingen geven me juist wel of helemaal geen energie?'

Ga met jezelf aan de slag en ervaar meer levensvreugde.

 

Mijn ervaring:

Emma Reed weet haar verhaal op een hele praktische en heldere manier te verwoorden. Ze is eerlijk, nuchter en direct. Het is geen zwaar verhaal en ze heeft alles zo weten te verwoorden dat het luchtig blijft en goed te volgen is.


Het is erg prettig dat Emma Reed een veelzijdige kijk heeft. Ze wijst je op de verschillen in please gedrag. Niet iedereen handelt op dezelfde wijze om te pleasen en niet iedereen pleast vanuit dezelfde intentie. Ze onderbouwt haar verhaal met duidelijke praktijkvoorbeelden.


Buiten dat Emma veel zinvolle en heldere informatie weet te delen is dit ook echt een boek waarmee je zelf aan de slag kan. Ze weet je aan het denken te zetten en stelt pittige vragen voor zelfonderzoek.

Verder geeft ze hele toegankelijke tips en adviezen om je eigen please gedrag aan te pakken.


Ik vond het een heerlijk inspirerend en praktisch boek.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page