top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Liefde in pyjama – Sophia Jager

Na het lezen van de vorige super leuke novelle van Sophia, was ik benieuwd naar haar nieuwe novelle.

Nederlands | E-book | 9789464661323 | 14 februari 2023 | Adobe ePub Uitgeverij Hamley Books | Prijs 4,10


Voor het lezen:

Met veel plezier heb ik ook de vorige novelle van Sophia Jager, Er hangt vuurwerk in de lucht, gelezen. Ik kreeg de kans van Uitgeverij Hamley Books om deze nieuwe novelle te lezen en te recenseren, daar hoefde ik natuurlijk geen seconde over na te denken. Super bedankt. De cover van de novelle is uitnodigend van de 2 tieners in pyjama en spijkerbroek, al giechelend in de wolken. Ik heb goede verwachtingen.

 

Het verhaal: Elena en haar moeder worstelen zich door een moeilijke tijd met een grote schuldenlast na het overlijden van haar vader. Wanneer er naast hen een weduwe met twee volwassen kinderen komt te wonen, lijkt het leven van Elena en haar moeder toch snel wat rooskleuriger te worden. Elena's moeder kan het erg goed vinden met deze man. Elena is sceptisch en houdt de boot af. Ze is vastbesloten ze te negeren en wanneer de zoon van de buren er hetzelfde over denkt, komt haar dat prima uit. Helaas denkt de moeder van Elena daar anders over en lokt ze in de val. Hoe kan een ontmoeting tussen twee mensen in pyjama goed verlopen?

 

Conclusie:

We volgen het verhaal door de ogen van Elena. Sophia Jager heeft een vlotte schrijfstijl en goed het feelgood gevoel te pakken, hierdoor leest het verhaal heerlijk en gemakkelijk weg.

Ondanks dat de personages niet heel uitgesproken en vrij standaard zijn, heeft het verhaal een leuke verhaallijn. Het leest lekker weg, waardoor je even helemaal in de novelle op kan gaan. Sophia Jager heeft precies genoeg verhaal in de novelle gestopt, niet te veel en niet te weinig, hierdoor kan ik het verhaal enorm waarderen. De opbouw naar het plot is leuk, en er zit ook een leuke humor in het verhaal. Het verhaal eindigt zoals je van een feelgood mag verwachten met een heerlijk en goed einde.

Liefde in pyjama is een leuke feelgood novelle die heerlijk wegleest. Ik heb er erg van genoten en ik kijk uit naar de volgende novelles of boeken die Sophia Jager gaat schrijven.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️,5
27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page