top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Liefdeslessen 1 - Zomer in zicht – Denise Meijer

Ik kreeg van De Verhalenfabriek de kans deze veelbelovende feelgood serie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789461097736 | 14 mei 2023 | 100 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Het vorige boek Zondeboeken en selfies van Denise Meijer heb ik met enorm veel liefde en plezier geluisterd. Daarom ben ik ook enorm benieuwd naar haar nieuwe feelgood serie. Ik kreeg van De verhalenfabriek de kans om deze serie te lezen en te recenseren. Dank je wel. Ik heb hoge verwachtingen. De cover, die het absolute romantische feelgood gevoel uitstraalt geeft me het gevoel een heerlijk zoetsappig verhaal te gaan lezen, waarbij ik ga wegdromen. Ik heb hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Met de zomer in zicht moet Mandy samen met haar knappe collega Tim het klassenfeest organiseren. Maar ze kan hem niet uitstaan…

Mandy werkt als lerares Engels en houdt van lijstjes. De voor- en nadelen van haar meest recente date, een boodschappenlijstje, aftellen tot de zomervakantie… Als ze vlak voor de vakantie een klassenfeest moet organiseren is ze niet bepaald blij. En al helemaal niet als blijkt dat haar collega Tim haar gaat helpen. Tim is arrogant, nooit serieus en gewoon bloedirritant. Maar Mandy lijkt de enige op de hele school te zijn die niet voor de charmes van de knappe Tim valt.

Lukt het ze samen te werken nu de zomer in zicht is? Of wordt het Mandy allemaal te veel?

 

Mijn ervaring: We volgen het leven van de structuurgerichte en perfectionistische juf Engels Mandy. Het personage is op een geweldige manier weggezet en buiten dat ik me er enorm in kon herkennen is het personage ook echt goed neergezet. Ook collega Tim, de geschiedenisleraar is heel goed verwoord.


Denise Meijer schrijft zoals je bij een feelgood kan en mag verwachten; vlot, krachtig, luchtig en levendig. Daarbij weet ze in de verhaallijn ook een flinke dosis humor te verwerken. Dit kan ik enorm waarderen. De verhaallijn is super leuk en het verhaal kent hele leuke wendingen en onverwachte gebeurtenissen die ervoor zorgen dat voordat je er erg in hebt het hele boek alweer uit is. Het einde is ook een heerlijk op en top feelgood einde.


Liefdelessen 1 - Zomer in zicht is een heerlijk, leuk en luchtig verhaal waar je van begin tot einde van geniet. Het is heel vlot en krachtig geschreven en bevat een flinke dosis humor. Het verhaal neemt leuke wendingen, waardoor je het boek, voordat je er erg in hebt, alweer uit hebt. Ik verheug me nu al op deel 2.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page