top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Luchtpost – Chantal Claassen

Eindelijk tijd voor het laatste deel van de Beachclub Esperanza-serie! En ik kreeg ook nog de kans van Uitgeverij Zomer & Keuning om deel te nemen aan de blogtour. Onwijs bedankt!

Nederlands | Paperback | 9789020548808 | 26 april 2023 | 288 pagina's Uitgeverij Zomer & Keuning | Prijs €15,-


Voor het lezen:

Na deel één en twee van deze serie snak ik dan ook echt na het derde en laatste deel van deze serie. Eindelijk is het moment daar om hiervan te gaan genieten. Ik heb hoge en enorm goede verwachtingen en ik vond het dan ook echt werkelijk een feest dat ik deel mocht nemen aan de blogtour en hierdoor eerder van het boek dan de verschijningsdatum kon genieten. De cover is wederom prachtig en sluit perfect aan op de voorgaande delen. De kleur en het gevoel van dit deel is absoluut mijn favoriet, dus ik ben enorm benieuwd naar het verhaal.

 

Het verhaal:

Het laatste deel van de prachtige, leuke en romantische Beachclub Esperanze-serie.

Ditmaal volgen we de verhaallijn van Babs en Benjamin.

Babs is ontslagen, moet haar huis uit en heeft haar relatie beëindigd. Ze zit met haar handen in haar haar, totdat ze hoort dat haar vader een hotel in de buurt bij de beachclub wil renoveren en tot een succes wil maken. Babs ziet dit als een nieuwe kans en overtuigt haar vader haar de kans om casa kansloos tot een succes te maken. Voor haar een win-win situatie, want zo is ze dichtbij haar beste vriendin Cloë en heeft ze de kans zich aan haar vader te bewijzen. Benjamin schiet haar onverwachts te hulp, maar Babs wil de boot voor deze rokkenjager afhouden, al snel begint ze toch voor hem te vallen. Kan ze hem echt vertrouwen?

 

Mijn ervaring:

Het verhaal switcht per hoofdstuk tussen de personages Babs en Benjamin die samen de hoofdrol spelen in het derde deel. De personages zijn enorm goed uitgediept en door de wisseling kan je als lezer ook echt helemaal in de huid van het personage kruipen en kan je er goed in mee leven en voelen. Benjamin wist in de twee voorgaande delen al enorme indruk op me te maken. Met dit derde deel weet Chantal dit nog verder te doen groeien. Wauw, wat een mooi personage.


De verhaallijn is enorm sterk, goed en origineel opgebouwd. Er spelen verschillende dingen in het verhaal waardoor het verhaal echt een feest is om te lezen. Het verloop van de renovatie van Casa kansloos, het verloop van de beachclub en de ontwikkeling die Babs en Benjamin zowel afzonderlijk als samen doormaken. Het is ook enorm leuk dat de personages uit de vorige delen weer terug in het verhaal komen.


Chantal Claassen schrijft levendig, vlot en krachtig en boordevol humor. Hierdoor komt het verhaal echt helemaal tot leven en zie je het verhaal helemaal voor je. Het is absoluut een verhaal dat je met een lach en een traan leest, want dit verhaal heeft me echt weten te raken.


Wauw!! Met Luchtpost weet Chantal Claassen de serie werkelijk met klapper af te sluiten. Met het derde deel weet ze zichzelf te overtreffen. Dit deel is absoluut mijn favoriet, zeker door de prachtige evolutie die het personage Benjamin weet te maken. Het is een boek dat je echt met lach en traan leest. Voor iedere feelgood-liefhebber is dit boek absoluut een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️+


16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page