top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Met goud getekend – Lexi Blake

Via Sisterspress kreeg ik de kans om dit nieuwe e-boek van Lexi Blake te lezen en recenseren. Het is het tweede deel in de Meesters & Huurlingen serie.

Nederlands | E-book | 1230006468637 | 31 juli 2023 | Adobe ePub | Uitgeverij Sisterspress | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Na het lezen van De dom die van me hield was ik ook erg nieuwsgierig naar het tweede deel van deze Meesters & huurlingen serie. Toen Sisterspress me vroeg of ik interesse had om ook het tweede deel te lezen en te recenseren, hoefde ik dan ook geen moment te twijfelen. De schrijfstijl van Lexi Blake is erg levendig. Stiekem hoop ik dat er tot in tegenstelling van deel één in deel twee net iets meer verhaal zit dan in deel één. Verder hoop ik en verwacht ik vooral een erg steamy en juicy verhaal.

 

Het verhaal:

Serena Brooks schrijft erotische fictie. Haar boeken gaan dan ook als warme broodjes over de toonbank. Ze weet hoe ze een happy end moet beschrijven, maar in haar persoonlijke leven zit het niet mee. Ze is gescheiden en wordt gestalkt. De politie neemt haar meldingen niet serieus en haar ex-man denkt dat ze alles verzint om aandacht te krijgen. Ze besluit professionele hulp in te schakelen in de vorm van professionele bodyguards. Adam Miles en Jacob Dean zijn haar nieuwe bodyguards en zijn al jaren elkaars beste vrienden. Ze zoeken samen naar de perfecte vrouw die hen beide aankan. Jacobs is de Dom van de twee die bezitterig is en graag de touwtjes in handen heeft, terwijl Adam zorgt voor het tegenwicht als speelde en toegefelijke minnaar. Wanneer Serena in hun leven komt, dreigt dit een wig tussen hen tweeën, maar wanneer de stalker van Serena dan toch toeslaat zullen ze de handen ineen moeten slaan en voor elkaar moeten vechten.

 

Mijn ervaring:

Het verhaal kent een goede opbouw en wisselt per hoofdstuk af van hoofdpersonage. Hierdoor worden zowel Serena als Adam en Jacob door Lexi Blake goed uitgediept en neergezet, waardoor je met alle drie de personages op fijne wijze mee de verhaallijn in kan gaan. Het is sterk hoe Lexi Blake heeft gekozen voor een curvy vrouw en twee hele verschillende mannen met beide een eigen persoonlijkheid en hun eigen onzekerheden. Ook de andere personages zijn goed neergezet en hebben ze allemaal hun eigen persoonlijkheid en trekjes. Lexi Blake heeft een hele vlotte en levendige schrijfstijl, wat perfect past bij een erotische roman, omdat het ervoor zorgt dat je echt in het verhaal mee kan gaan en de scenes tot leven komen. Het verhaal heeft een leuke, originele en mooie verhaallijn. Voor mij bevatte dit verhaal meer verhaallijn dan het voorgaande deel, dat voor mij persoonlijk meer erotische scènes dan verhaal bevatte. In dit boek vind ik de combinatie beter in balans en vind ik het een sterke verhaallijn hebben. Lexi Blake weet door de onwetendheid van Serena op mooie wijze meer uitleg te geven over de BDSM wereld. Hierdoor wordt je op natuurlijke wijze als lezer ook geïnformeerd over deze wereld. Naast de erotiek kent het verhaal ook een spannende verhaallijn, die zich gedurende het verhaal prachtig weet op te bouwen. Het verhaal kent een spannend plot, waarbij het complot wordt ontrafeld en met een prachtig epiloog weet af te sluiten. Met goud getekend is het tweede deel van de meesters & huurlingen serie van Lexi Blake. Het is een losstaand verhaal, dus kan prima ook zonder deel één gelezen worden. Het verhaal kent een mooie combinatie van een spannende verhaallijn en een hoop levendig geschreven erotiek. Persoonlijk vond ik dit boek beter in balans en een betere en sterkere verhaallijn dan deel één. Ik heb echt van het boek genoten en ik ben erg benieuwd naar het derde deel van deze serie.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️


11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page