top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

November – Jerrad Hoff

Van Jerrad Hoff kreeg ik deze heerlijke roman als recensie-exemplaar. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789464816228 | 30 november 2023 | 286 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij Jhb | Prijs €9,95


Voor het lezen:

Inmiddels heb ik twee totaal verschillende romans van Jerrad Hoff gelezen. Hierdoor heb ik geen idee wat ik van deze roman kan en mag verwachten. Zoals ik dat wel vaker doe, lees ik ook nu niet van tevoren de flaptekst, maar ga ik me laten verrassen door het verhaal. Het verhaal heeft een duistere en intrigerende zwart/wit cover van een vrouw in avondkledij in een drukke stad.

 

Het verhaal:

Poppy Hollingworth heeft niet de meest fijne jeugd gehad. Wanneer Mason in haar leven komt, ervaart ze voor het eerst liefde. Een jaar later zijn ze getrouwd en krijgen twee kinderen, Phoebe en Riley. Ze verhuizen van de hectische metropool naar de landelijke omgeving van Maidstone in het zuidoosten van Engeland. Dit is het leven waar Poppy altijd al van gedroomd heeft. Tot ze ontdekt dat liefde ook een keerzijde heeft die het slechtste in de mens naar boven kan halen. Deze daden staan haaks op de persoon die Poppy is. Toch kent ze geen enkele aarzeling en zou ze het zo nog eens doen. Zij is niet degene die de eerste dominosteen omgooide.

 

Mijn ervaring:

Met een heftig en aangrijpend begin weet Jerrad Hoff ervoor te zorgen dat ik helemaal in het boek kruip. Door de gebeurtenis kan je niets anders dan enorme empathie voelen voor Poppy en de heftige gebeurtenissen waarmee het verhaal van start gaat.


De verhaallijn wordt langzaam opgebouwd, waarbij het verhaal zich chronologisch vervolgd en er tussendoor flashbacks zijn naar het verleden. Hierdoor krijgt het verhaal nog meer impact, inhoud en ontstaat er meer duidelijkheid. Het is een aangrijpend, intens en mooi verhaal en Jerrad Hoff weet met dit verhaal echt op je gevoel in te spelen. Daarbij is het ook nog eens een originele verhaallijn, want ik kan me niet herinneren dat ik eerder zo'n soort boek en verhaal las. Door de wendingen en gebeurtenissen weet Jerrad Hoff je te boeien en kan je het verhaal niet wegleggen. Met een verrassende plottwist liet Jerrad Hoff me versteld staan. Wat een verhaal.


November is een heftige, aangrijpende en originele roman, waarin Jerrad Hoff op sterke wijze de kracht en keerzijde van liefde laat zien. Het is een erg aangrijpend verhaal dat erg goed en levendig geschreven is. Door het heftige begin, kan je niets anders dan met het hoofdpersonage Poppy helemaal meegaan in haar levensverhaal. Een erg mooie, maar wel heftige aanrader. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page