top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Snap de hint, Dani Brown – Talia Hibbert

Eindelijk is dan deel 2 van deze serie verschenen. Ik was ook nog een van de gelukkigen die deel mocht nemen aan de blogtour. Onwijs bedankt Zomer & Keuning.

Nederlands | Paperback | 9789020544305 | Druk: 1 | juni 2022 | 368 pagina's | Uitgeverij Zomer&Keuning | Prijs €16,99


Voor het lezen:

Na het lezen van 'Zussen Brown deel 1; Zoek het uit Cloe Brown' stond ook gelijk de rest van de serie op mijn verlanglijstje. In vergelijking met deel 1 die een licht blauwe cover had, springt deze knal gele cover er wel enorm bij uit. We is weer dezelfde illustrator en typografie gebruikt, waardoor het wel een eenheid vormt. Door deze harde en aanwezige kleur vraag ik me af op dit verhaal ook meer knalt dan het voorgaande deel. Ik ben benieuwd of ze mijn hoge verwachtingen die ik na het geweldige eerste deel heb hoog kan houden.

 

Het verhaal:

Danika Brown weet duidelijk wat ze wil in haar leven. Succes in haar werk, bekendheid en een fuckbuddy om haar stress te verlichten. Romantiek vindt ze maar niks. Wanneer ze tijdens een brandoefening vast komt te zitten in de lift, weet bewaker en ex-rugbyspeler Zafir Ansari haar te redden. Er is alleen een video van gemaakt die viraal gaat op het hele internet #DrRugbae. Danika heeft haar zinnen gezet om Zafir het bed in te krijgen, maar natuurlijk wel zonder relatie. Laat Zaf nu net een hopeloze romanticus zijn...

 

Mijn ervaring:

Het is inmiddels even geleden dat ik deel 1 van deze serie las, maar daar heb je absoluut geen last van. Het boek is ook prima te lezen als je deel 1 niet gelezen hebt. Ditmaal lezen we het verhaal van Danika Brown. Ze heeft naast haar zussen andere mensen in haar leven die je pas in het tweede deel leert kennen. De schrijfstijl van Talia Hibbert is vlot, krachtig en ze weet enorm beeldend te schrijven, waar ik echt van geniet.


Vanaf de eerste bladzijde werd ik gegrepen door de unieke persoonlijkheid van Danika en zat ik echt helemaal in het verhaal. Talia Hibbert heeft dit karakter op zo'n geweldige en vooral unieke manier neergezet dat ik niet anders dan enorme sympathie en bewondering voor dit karakter kon hebben. Ook het karakter Zafir heeft Talia Hibbert enorm goed neer weten te zetten. Talia Hibbert weet in haar verhalen echt unieke en authentieke karakters neer te zetten wat ik echt geweldig vindt. Daarnaast weet ze ze ook tijdens het verhaal enorm goed te laten evolueren.


De verhaallijn is leuk en enorm origineel. Buiten dat, zit er ook enorm veel leuke humor in het verhaal, wat ik altijd erg kan waarderen. De verhaallijn neemt veel onverwachte wendingen, want ja Danika en Zafir zijn niet standaard, waardoor het verhaal echt een feest is om te lezen. Daarnaast weet ze in deze verhaallijn ook het hebben van een angststoornis bloot te leggen. Ze heeft dit heel goed en mooi in beeld weten te brengen en perfect in de verhaallijn weten te verweven. Ik vind het super dat dit soort onderwerpen steeds meer aan bod komen in verhaallijnen.


Ik heb van het begin tot het einde echt genoten van dit geweldige boek. Ik heb echt tranen met tuiten gelachen om de geweldige humor die Talia Hibbert in het verhaal heeft weten te stoppen. Dit tweede deel van de Zussen Brown serie is ook prima als stand alone te lezen. Ik vond het echt nog beter dan deel 1, ik zeg echt een geweldig goede aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page