top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

This book will make you feel something – Florence Bark

Een boek dat een keer iets heel anders en enorm origineel is. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff mega bedankt voor het recensie-exemplaar!

Nederlands | Paperback | 9789021039855 | 28 juni 2023 | 224 pagina's Uitgeverij Luitingh-Sijthoff | Prijs €20,99


Voor het lezen:

De opvallende cover weet direct mijn aandacht te trekken. De knalroze cover met hierop een gestileerd vrouwenlichaam vormt een prachtig geheel met de typografie op de voorzijde van het boek. De titel knalt er ook echt vanaf. De inhoud van het boek maakt me ook enorm nieuwsgierig, want nooit eerder zag en las ik een boek over het (solo)seksleven. Door de combinatie van kennis en verhalen, ben ik erg nieuwsgierig of dit me aanspreekt.

 

Het verhaal:

Het ultieme genot in boekvorm. This Book Will Make You Feel Something bestaat uit een verhalenbundel met 25 erotische en spicy verhalen en 25 bijbehorende masturbatie tips.

Door middel van de aanwezige flowchart kan je het perfecte verhaal kiezen dat past bij jouw smaak en stemming. Ofwel, optimaal genot.

Florence Bark wil met dit taboedoorbrekende boek het ongemak rond vrouwelijke masturbatie doorbreken. Het is iets dat bijna alle vrouwen doen, terwijl bijna niemand erover praat. Het is dé manier om te ontdekken wat jij lekker vindt, maar het maakt ook serotonine, dopamine en oxytocine in je hersenen aan. Deze stoffen geven je een positiever beeld en gevoel over je eigen lichaam.

 

Mijn ervaring: Florence Bark weet met dit boek absoluut het taboe van soloseks te doorbreken! Florence Bark heeft een heerlijke vlotte, heldere schrijfstijl en weet op hele toegankelijke en enthousiaste wijze haar visie, kennis rondom het vrouwelijk lichaam en masturbatie te doen. De 25 enorm gevarieerde erotische verhalen zijn erg levendig, vlot en leuk geschreven.


Ze begint het boek met een inleiding met haar eigen verhaal en hoe je het boek kan gebruiken. In haar verhaal weet ze je dan ook echt enthousiast te maken om op ontdekking te gaan bij jezelf. Daarop volgt een heldere en overzichtelijke flowchart, waarmee je gemakkelijk een erotisch verhaal kan kiezen aan de hand van je smaak en stemming.


Er volgen er afwisselend masturbatie tips met daaropvolgend een erotisch verhaal, dat op de tip van toepassing is. Ik moet zeggen dat een aantal tips die Florence Bark me gaf, voor mij nog onbekend waren. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten en kennis opgedaan. De exotische verhalen waren heerlijk gevarieerd en waren heerlijk levendig, kort en krachtig geschreven. Wat ik sterk vind, is dat ze in haar verhalen niet te veel invulling geeft, maar ook ruimte laat voor je eigen fantasie. De verhalen hebben me echt aangenaam verrast. Dit spreekt mij persoonlijk veel meer aan dan porno, waarbij alles in beeld is.


This Book Will Make You Feel Something is een super origineel, verrassend en leuk boek. De combinatie van masturbatie tips en erotische verhalen zorgt voor een sterk totaal. Ik heb veel geleerd van de kennis en tips die Florence Bark deelt en de verhalen wisten me aangenaam te verrassen. Ook de verhalen zal ik zeker vaker lezen. Mijn solo seksleven is verrijkt! Voor alle vrouwen, zeker een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page