top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Tweeling in twijfelmodus - Vanessa Gerrits

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze feelgoodserie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047206415 | 20 juli 2022 | 97 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Tijd voor het vijfde deel van deze enorm leuke en heerlijke feelgood serie. Het is een serie die na al deze delen nog altijd verrassend is en niet verveelt of in herhaling valt. Daarom ben ik enorm nieuwsgierig wat me in het vijfde deel van deze serie te wachten staat. Ik heb hoge en goede verwachtingen en ik hoop dat Vanessa Gerrits haar heerlijke, luchtige en vlotte schrijfstijl voortzet.

 

Het verhaal:

De vijfde roman in de serie Cupid-o-scoop. Inmiddels denkt Samantha dat haar Stef Kreeft toch niet haar ware is. De Cupid-o-scoop app krijgt dankzij de promofilm een flinke boost en komt Samantha in de schijnwerpers te staan. Ze wordt uitgenodigd voor een driedaagse spirituele beurs en ze krijgt een onverwacht telefoontje met nieuwe carrière kansen. De vonken tussen haar huisgenootje Doris en pasta-expert Jamie lijken ook toe te slaan. Welke kant gaat het liefdesleven van Samantha op?

 

Mijn ervaring: Door de luchtige, vlotte en heerlijke schrijfstijl van Vanessa Gerrits zit ik weer in een mum van tijd in het verhaal en gaat de verhaallijn van deel vier weer prachtig verder in het vijfde deel. Ik vind het persoonlijk erg leuk dat de verhaallijn in de loop van de delen wat breder is geworden. Terwijl in de eerste twee delen het vooral draaide om enkel het liefdesleven en de date avonturen van Samantha leren en ontdekken we nu meer over het leven van Samantha en haar vrienden. Dit vind ik erg sterk. Het verhaal kent weer een bijzondere, leuke en originele verhaallijn. Ditmaal staat het verhaal in het teken van de beurs die Samantha gaat bezoeken, haar nieuwe carrièrekansen én het liefdesleven van huisgenootje Doris en beste vriend Jamie. De gebeurtenissen en wendingen zorgen voor één groot vermaak en voordat je het in de gaten hebt is het korte verhaal weer ten einde. Tweeling in twijfelmodus, is een heerlijk, leuk en mooi vijfde deel. Het is een serie die enorm leuk blijft doordat de verhaallijn zoveel wendingen en gebeurtenissen krijgt. Ook door de verruiming van de verhaallijn die niet enkel meer om het daten van Samantha maar nu wat breder gaat, zorgt voor een sterk en vermakelijk verhaal. Voordat ik het wist was het verhaal alweer uit en ben ik enorm nieuwsgierig naar deel zes.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page