top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Uit je dip gaan! – Liesbeth Kamerling

Ik zag dit boek op social media voorbij komen, waardoor het mijn interesse wekte. Gelukkig had bibliotheek Eindhoven dit boek in hun assortiment.

Nederlands | Hardcover | 9789021587035 | Druk: 1 | oktober 2021 | 240 pagina's | Kosmos Uitgevers


Voor het lezen:

Ik heb al eerder het andere boek 'Overprikkeld' van Liesbeth Kamerling gelezen. Dit was een heel mooi, helder en beknopt boek met veel tips. Mijn verwachtingen zijn dat dit daar een beetje in diezelfde stijl en vormgeving op aan gaan sluiten.

 

Het verhaal:

Ga met kleine veranderingen aan de slag als het leven niet zo lekker loopt. Tips en tricks voor iedereen. Liesbeth Kamerling is holistisch coach, auteur, actrice en moeder van drie kinderen. Haal jij alles uit jezelf? Wanneer Liesbeth zich niet goed voelt gaat ze hier gelijk mee aan de slag. Ze vertelt in dit boek hoe zij hiermee aan de slag gaat. Het boek is een wegwijzer voor iedereen die even vastloopt. Het boek is opgedeeld in; de geest, het lichaam en de ziel.

 

Mijn ervaring:

Dit boek heeft een hele mooie vormgeving en een hele duidelijke heldere opbouw en structuur. Het hele boek is opgedeeld in hele korte stukjes tekst die worden ondersteunt door perfect aansluitende illustraties. De tips worden ook op een andere wijze vormgegeven waaronder het boek heerlijk overzichtelijk en duidelijk blijft gedurende het verhaal.


Liesbeth schrijft heel toegankelijk, kort en vlot. Hierdoor is het voor iedereen te begrijpen en toepasbaar. Het blijft ook lekker nuchter en luchtig, wat ik echt een pluspunt vind. Ze heeft een veelzijdige kijk hoe dat het kan komen waardoor dat je in een dip kan raken, ze biedt daarbij ondersteunde tips en oefeningen. Ook biedt veel algemene tips en oefeningen voor als het leven even niet zo lekker gaat.


Het is inspirerend dat Liesbeth zich in het verhaal ook open en kwetsbaar durft op te stellen en soms persoonlijke dingen deelt. Hierdoor voel je je gehoord en weet je dat ieder mens deze gevoelens en struggles ervaart.


Het is een boek wat eigenlijk iedereen wel zal aanspreken die goede tips en oefeningen wil krijgen voor op momenten dat het leven niet zo lekker loopt.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page