top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Verscheurde zielen – Neva Altaj

Eindelijk kan ik door met deel zes, van deze geweldige serie. Van SistersPress kreeg ik een recensie-exemplaar. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 1230007114939 | 08 februari 2024 | Adobe ePub Uitgeverij Sisters Press | Prijs €13,95 (paperback) / €7,99 (e-book)


Voor het lezen:

Na het lezen van de vorige vijf delen, kan ik wel stellen dat ik fan ben van deze dark romance serie van Neva Altaj. Ze weet keer op keer indrukwekkende, intrigerende en heftige verhaallijnen neer te zetten die je raken. Daarbij weet ze ervoor te zorgen dat je als lezer helemaal in de huid kruipt van de personages. Ik heb enorm veel zin in het nieuwste deel.

 

Het verhaal:

Asya

Na dit alles kan ik niet terugkeren naar mijn familie. Ze zullen me niet waardig vinden en ik zal nooit meer een van hen zijn. De herinneringen die ze van me hebben is niet meer de ik die ik nu ben. Hij die me in huis nam, voor me zorgde en me beschermde. Hij genas mijn demonen en angsten en wist me beetje bij beetje weer in elkaar te zetten.

Pavel

Ik ben het liefst alleen en heb geen band met andere mensen. Ik heb ze niet nodig, totdat zij in mijn leven kwam. Ik wil haar bij me houden, beschermen, maar ze heeft me niet langer nodig. Dan moet ik haar laten gaan, zodat ze kan leven. Ik kan haar niet houden en lief hebben. Zou ik, nu mijn ziel verscheurd is, zonder haar kunnen overleven?

Trigger warning: dit boek behandelt heftige onderwerpen zoals misbruik en vrouwenhandel.

 

Mijn ervaring:

Dit is het zesde deel van een geweldig goede serie. Alle delen zijn prima losstaand te lezen, maar als je de boeken als serie leest, zie je een rode draad in het maffia verhaal en herken je personages uit de voorgaande delen op de zijlijn van het verhaal.


Neva Altaj heeft een hele unieke, sfeervolle, levendige en vlotte schrijfstijl. Het verhaal leest gemakkelijk weg en ze weet de personages met veel aandacht, detail en gevoel neer te zetten. Daarbij weet ze ook op prachtige wijze de emoties en gevoelens van de personages te verwoorden, zodat ze echt bij je binnen komen. Doordat het verhaal geschreven is vanuit Pavel en Asya weet ze ook de spanning tussen de personages prachtig te verwoorden.


Het verhaal heeft een heftige, verscheurende en ontroerende verhaallijn. De gebeurtenissen die Asya heeft meegemaakt voordat ze Pavel ontmoet zijn enorm heftig. Vandaar dat het boek een trigger warning bevat. Ze weet het trauma mooi en goed te beschrijven en in beeld te brengen. De manier hoe Pavel voor haar zorgt en steunt weet me echt te ontroeren en te raken. De verhaallijn kent een mooie mix van een heftig verhaal, een maffia verhaal, en een opbloeiende romance. Hierdoor kan je van het begin tot het einde genieten van dit prachtige verhaal.


Verscheurde zielen is een prachtig, heftig en intrigerend zesde deel van de dark romance serie van Neva Altaj. Ik denk dat dit mijn nieuwe favoriet van de serie is. Mede door het sterke, maar wel mega heftige verhaal. Het verhaal is weer dé perfecte mix van een maffia verhaal en een romance. Ik heb genoten. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page