top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Zomer in de B&B – Kaat de Kock

Nadat ik van het eerste deel van deze serie genoten had, wilde ik natuurlijk ook met liefde deel 2 lezen. Ik mocht ook nog eens mee doen aan de blogtour van Hamley Books

Nederlands | Hardcover | 9789464510188 | Druk: 1 | mei 2022 | 300 pagina's | Uitgeverij Hamley Books | Prijs €20,99


Voor het lezen:

Nadat ik zo van Winter in de B&B genoten had, wilde ik natuurlijk ook met liefde deel 2 lezen. Ik mocht ook nog eens mee doen aan de blogtour van Hamley Books. Het tweede deel dat ook prima als stand-alone te lezen is, past perfect bij "Winter in de B&B" er is op een goede manier dezelfde stijl en vormgeving doorgetrokken terwijl de covers toch duidelijk van elkaar verschillen. Ik hoop weer een heerlijk verhaal van Hanne om bij weg te zwijmelen.

 

Het verhaal:

Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Het leven kan niet beter, toch? Maar is die vriend misschien niet een beetje té perfect? En waarom verdwijnt haar mama telkens voor het ontbijt? En overleeft de relatie van haar beste vrienden de bemoeienissen van zijn ouders wel? ‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.

 

Mijn ervaring:

Kaat de Kock heeft een heerlijke vlotte en verhalende schrijfstijl, wat echt perfect past bij een feelgood. Het leven van Hanne en de B&B gaat verder. Het was enige tijd geleden dat ik het andere boek geluisterd had, maar ik zat gemakkelijk weer in het verhaal. Ook als je het andere boek niet gelezen hebt, kan je dit verhaal prima lezen.


Bijna alle karakters die in Winter in de B&B al aan bod kwamen doen weer mee, wat erg leuk is en je als lezer echt in het leven van Hanne waant. De verhaallijn sluit perfect aan op het vorige boek, maar toch weet Kaat de Kock ons te verrassen met een nieuwe en verrassende wending die het leven van Hanne nu weer neemt. Hanne is nog altijd een enorme twijfelkont, maar je ziet haar in dit tweede deel meer evolueren en meer zelfvertrouwen krijgen wat ik heel sterk vind. Het verhaal blijft ook het hele boek boeiend door de heerlijke feelgood wendingen die het verhaal ditmaal neemt. Het is absoluut weer een verhaal met lach en een traan. Kaat versterkt het verhaal enorm met haar krachtige dialogen waardoor het verhaal enorm levendig wordt.


Voor alle feelgood-lovers is dit nieuwe boek van Kaat de Kock een hele leuke aanrader. Ik heb inmiddels al de cover reveal gezien van het volgende deel van deze super leuke serie. Eén ding weet ik zeker, ik verheug me nu al weer op het volgende avontuur van Hanne!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page