top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Attract it – Jessica Jansen

Een boek over het ontdekken van je manifestatiekracht. Het boek stond al lange tijd op mijn verlanglijstje en toen ik het boek won bij Boekverslinders kon ik het dan ook eindelijk gaat lezen!

Nederlands | Hardcover | 9789402708769 | Druk: 1 | november 2021 | 256 pagina's | HarperCollins


Voor het lezen:

Een boek dat je leert hoe dat je je manifestatiekracht kan ontdekken. Alleen dit al maakt me enorm nieuwsgierig. Daarnaast is de prachtige cover ook echt aantrekkelijk. De kleuren en de grafische illustratie zijn prachtig en oefenen een enorme aantrekkingskracht op me uit.

 

Het verhaal:

Maak je doelen tastbaar en ontdek je eigen manifestatiekracht.

Alles in het leven kan je manifesteren. Jessica Jansen helpt je ontdekken hoe je je gedachtes, intenties en doelen tastbaar kan maken. Op de juiste wijze kan je jouw dromen werkelijkheid laten worden.


Je leert stap voor stap hoe je op visuele wijze de wet van de aantrekkingskracht toe kan passen in de praktijk. Ga aan de slag met vele vragen, visualisaties, het maken van een vision board, affirmaties en dankbaarheid. Een heerlijk nuchter verhaal over hoe dat je jouw manifestatiekracht in kan zetten.

 

Mijn ervaring:

Het boek begint echt bij de basis en Jessica neemt je stap voor stap door de verschillende elementen die je nodig hebt om je manifestatiekracht in te kunnen zetten. Het verhaal van Jessica wisselt zich af door een stuk uitleg, waarin dat Jessica ook haar persoonlijke verhaal durft te delen en daarna volgen er vragen of opdrachten. De afwisseling is erg prettig.

In het boek zelf zijn lijntjes waarin dat je gelijk de opdrachten in kan vullen, wel is er niet enorm veel ruimte. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zonde vind om in een boek te schrijven, dus ik gebruik hiervoor zelf een losse notebook. Ze heeft enorm goede vragen en opdrachten die je echt aan het denken zetten.


Het is niet een boek dat je even wegleest, al kan dat natuurlijk wel, maar als je er de tijd voor neemt en de opdrachten volgt heb je wel even de tijd nodig voor het boek. Maar het is dan wel een hele leerzame en inspirerende reis die zeker de tijd waard is.


Jessica is vlot en duidelijk in haar verhaal. Ook de verdeling tussen informatie, mooie illustraties en opdrachten is prettig. Ze weet haar verhaal nuchter te verwoorden, waardoor dat het boek ook voor niet spirituele mensen toegankelijk is. Voor de spirituele onder ons deelt ze ook leuke tips om je manifestatiekracht ook op spiritueel gebied te verrijken, zoals de maanstanden of edelstenen. Zo is het echt een boek dat je helemaal op jou persoonlijk aan kan laten sluiten.


Het is echt een enorm leuk, persoonlijk en toegankelijk boek voor iedereen die met manifestatiekrachten aan de slag wil. Het boek begint echt bij de basis, dus ook voor de beginner is het absoluut geschikt.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page