top of page
 • Foto van schrijverKim Coenen

Aura Energie – Alla Svirinskaya

Ik zag dit boek in een nieuwsbrief van Inspirerend leven als aanrader langs komen, na het zien van de cover en de beschrijvende tekst was ik enorm nieuwsgierig. Gelukkig had bibliotheek Eindhoven het e--book beschikbaar.

Nederlands | E-book | 9789020217322 | Druk: 1 | december 2020 | 204 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij Ankhhermes


Beschrijving:

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.


In Aura-energie laat Alla Svirinskaya je zien hoe je je aura laag voor laag kunt reinigen. Je energie is net zo uniek als je vingerafdruk, en een belangrijk onderdeel van je identiteit. Als je aura, jouw persoonlijke energieveld, niet in balans is, kun je toxische energie aantrekken en kwetsbaar worden voor energiezuigers (of er zelf een worden).


Blootstelling aan grote hoeveelheden (digitale) energiestromen vervuilt ons aura, ons eigen energieveld. De kans is groot dat we er ziek van worden. Tijd om de balans te herstellen! Dankzij ‘aurahygiëne’ ga je je steeds beter voelen, bereik je een nieuw niveau van welzijn en word je een magneet voor positieve energie in je leven.


Alla Svirinskaya leert je in dit boek alles over:

 • hoe onze digitale levensstijl invloed heeft op je energieveld en hoe je hier beter mee om kunt gaan

 • auravirussen, auraschimmels en aurabacteriën

 • hoe je het immuunsysteem van je aura kunt stimuleren om zo toxische energie te neutraliseren

 • de unieke probioticaformule voor je aura

 

Voor het lezen: De cover kan niets anders doen als een en al mijn aandacht trekken. De knal roze met oranje cover met de bol en de witte typografie is prachtig. Het trekt mijn aandacht en past ook helemaal bij het type boek dat ik op het punt sta om te gaan lezen. Ik ben hiermee overtuigd dat dit een mooi boek gaat worden.


Conclusie:

Het boek begint met een proloog en het persoonlijke verhaal van Alla, hoe haar leven en de ontwikkeling en bewustwording van aura en energie haar leven vormde. Ik ervaar dat als erg prettig, omdat ze hiermee een band met jouw als lezer schept en ze je betrekt in haar verhaal.


Daarna is het boek is opgedeeld in 7 delen:

 1. Energie: de zichtbare dimensie voorbij

 2. Energie uitwisseling tussen mensen

 3. Drie energetische ziekteverwekkers

 4. Een ziekte van de eenentwintigste eeuw

 5. Het immuunsysteem van de aura

 6. Veilig leven in de praktijk

 7. Vernieuw je energie met Alla

De schrijfstijl van Alla is krachtig, helder en prettig. Ze vertelt op een hele duidelijke en heldere manier hoe je aura energie te werk gaat, waarbij ze verwijst naar onderzoeken die in de noten achterin het boek vermeld worden. Naast dat ze ons veel kennis geeft biedt Alla in dit boek ook gelijk toepasbare oefeningen om met je energie aan de slag te gaan. Het is erg interessante kennis die ze weet te delen. Ze beschrijft het op een hele heldere, behapbare en toepasbare manier. De oefeningen die ze in haar boek beschrijft ervaar ik als prettig en fijn. Bij een aantal ervaar ik zelfs direct een heel duidelijk verschil.

Ze heeft me bewust gemaakt wat er allemaal in je dagelijkse leven je aura energie belast en aantast en veranderd. Van een aantal hiervan had ik niet eens stil gestaan, dus die uitleg was voor mij erg waardevol en leerzaam. Nu ik dit weet ga ik hier zeker bewuster in mijn leven bij stil staan.


Ik heb echt genoten van dit leerzame, verhelderende boek dat me veel nieuwe kennis en inzichten heeft gebracht. Ik weet zeker dat als je in dit gebied interesse hebt, je dit zeker een heel mooi boek zal vinden.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page