top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Avondster – Eva Linden

Ik kreeg deze serie van Eva cadeau en ze had me niet blijer kunnen maken. Na het lezen van deel 1 (Maanziek) en 2 (Alpengloed) wil ik natuurlijk ook weten hoer dat alles af gaat lopen

Nederlands | Paperback | 9789082750423 | Druk: 2 | maart 2022 | 396 pagina's | Uitgeverij We will shoot| Prijs €12,00


Voor het lezen:

Na het fantastische en enorm spannende deel 1 en 2, wil ik natuurlijk weten hoe dat dit spannende avontuur af gaat lopen. Zullen Mathias en Mila de Yua verslaan? of zal de Yua hun zin krijgen? De cover van het laatste deel van deze serie is geen cover met blauw, maar in oranje-rood tinten. Doordat alle 3 de covers illustraties in dezelfde stijl zijn gemaakt, vormen ze wel een prachtig geheel. Ik verwacht een enorm spannend en knallend einde van deze serie.

 

Het verhaal:

Mathias en zijn vrienden hebben de Yua verslagen en keren terug naar de realiteit. De impact van hun daden blijkt alleen groter dan ze hadden kunnen vermoeden. Én de Yua is nog niet met hun klaar. Ze hebben zelfs een nog ergere plannen. De Yua staan op het punt om de macht over de droomwereld compleet over te nemen. Dit kunnen Mathias, Mila en hun vrienden natuurlijk niet laten gebeuren. Ze worden allemaal enorm op de proef gesteld door de Yua en de meest akelige proeven die je je maar kan bedenken. Slagen ze er samen in de mensheid te behoeden voor een leven vol nachtmerries?


‘Avondster’ is het spannende vervolg op ‘Maanziek’ (2016) en ‘Alpengloed’ (2017), en tevens het laatste deel van de ‘Maanziek’-trilogie. Geschikt voor alle lezers die van fantasy, spanning en avontuur houden.

 

Mijn ervaring:

Het verhaal sluit naadloos aan op Alpengloed en Maanziek. En omdat ik letterlijk van het ene boek dichtslaan direct in het laatste lees ik zonder enige moeite door in het verhaal. Wel heeft Eva ook ditmaal weer het boek voorzien van een goede intro die terug pakt op wat er al gebeurd is.


Ik heb hoge verwachtingen van het laatste deel en de afsluiter van deze enorm spannende serie. Ditmaal weet Eva er ondanks het spannende deel 1 en 2 er bij dit laatste deel een schepje bovenop te doen. Zeker wanneer de vriendengroep vertrekt naar de Avondster bereikt het verhaal echt een toppunt van spanning, sensatie en avontuur. Zeker in het laatste deel met alle proeven, weet Eva enorm goed de karakters in het verhaal nog verder te evolueren. Dit maakt de karakters nog sterker. Ook door middel van de proeven en de testen die de vrienden onderling ondervinden zijn enorm mooie boodschappen die je ook als lezer aan het denken zetten. Ook ditmaal zit ik weer op het puntje van mijn stoel tijdens het lezen.


Het derde en laatste deel is echt een geweldige en spannende afsluiter op deze avontuurlijke fantasy serie. Ik raad je aan echt te beginnen bij deel 1 van de serie én om te zorgen dat je alle 3 de delen in huis hebt zodat je gelijk door kan lezen, want geloof me als je eenmaal aan deze serie begint wil je 'm gelijk door lezen.


Het boek is te koop via de website van Eva

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page