top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Boogschutter aan boord - Vanessa Gerrits

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze feelgoodserie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047206453 | 01 december 2022 | 97 pagina's | Adobe ePub Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Ik sta te popelen om weer verder te lezen in deze super leuke feelgood serie. Aangezien deel zes afsloot met een enorme cliffhanger en ik daarbij het gevoel heb dat mijn voorgevoel uit gaat komen, heb ik er enorm veel zin in. Ik ben benieuwd met welke verrassingen en gebeurtenissen Vanessa me deze keer weer weet te verrassen. Aan de cover te zien, nu een oke gebarende Samantha met een knipoog heb ik het idee dat het puzzelstukje op zijn plek gaat vallen.

 

Het verhaal:

Tijd voor deel zeven van de Cupid-o-scoop serie. Moet Samantha kiezen tussen de liefde en haar baan bij Lyf & Styl? Na een aantal flink mislukte dates, is Samantha er wel een beetje klaar mee. Zeker wanneer ze tijdens een seksavontuur met Samuel inziet dat ze gevoelens heeft voor Cederic. Maar wat voelt hij voor haar? Een relatie is misschien wel voor Samantha het einde van haar carrière hij Lyf & Styl. En dat terwijl nu net, de lancering van de Cupid-o-scoop app live gaat met een groot feest.

 

Mijn ervaring: Het nieuwe deel sluit weer perfect aan op het voorgaande deel. Hierdoor leest de serie enorm prettig en fijn. De simpele, levendige en vlotte schrijfstijl van Vanessa zorgt ervoor dat je gemakkelijk in de verhaallijn en met Samantha mee kan gaan. De serie moet wel echt op volgorde gelezen worden. Anders loop je ongetwijfeld een hoop mis, maar geloof me, spijt zal je zeker niet hebben, want het is een super leuke serie. Door de delen heen zie je Samantha enorm goed evolueren en groeien en ook de andere personages die in ieder deel weer terugkomen, zie je veranderen. Samantha is overduidelijk toe aan meer vastigheid en een volwassen leven. De heerlijke, luchtige en bij tijden hilarische verhaallijn zorgt wederom voor een mooi zevende deel. Door de wendingen en gebeurtenissen is helaas de novelle alweer uit voordat ik er erg in heb. Nu nog maar één deel te gaan. Ik kan niet wachten om nog één keer van Samantha en haar liefdesleven te gaan genieten. Boogschutter aan boord is een heerlijk, mooi en hilarisch zevende deel van de Cupid-o-scoop serie. Mijn verwachtingen worden waargemaakt, maar komen op enorm leuke en onverwachte wijze tot bloei. Voordat ik het wist was ook deze novelle weer verslonden, nu op naar het achtste en laatste deel.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page