top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De zoete verleiding van Emerald Cove – Holly Martin

Na het luisteren van deel 1 en 2 was nu in de bibliotheek ook deel 3 beschikbaar als luisterboek.

Nederlands | Luisterboek | 9789020541106 | september 2021 | Verteller: Simone Breukink | Zomer & Keuning | Prijs €14,99


Voor het lezen:

Na het luisteren van deel 1 en 2 was nu in de bibliotheek ook deel 3 beschikbaar als luisterboek. Met dit mooie weer hoogste tijd om terug naar Emerald Cove te reizen en te luisteren na het verhaal van Skye. De cover sluit prachtig aan bij de voorgaande delen van de serie. Hoewel ze duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn, is er geen twijfel over mogelijk dat deze serie bij elkaar hoort. De voorgaande delen waren echt genieten, dus ik heb hoge verwachtingen voor dit derde deel.

 

Het verhaal:

Al jaren zijn Skye en Jesse bevriend. Ze zijn zelfs een jaar getrouwd geweest, zodat Skye een visum had om in Canada te verblijven. Maar ze wil meer, al heel lang. Ze houdt van Jesse. Wanneer Jesse weer samen met zijn dochter naar Emerald Cove komt om haar te helpen met de rabarbertaart parade, stelt ze zichzelf het ultimatum om eerlijk te gaan zijn tegen Jesse. Durft ze haar hart open te stellen voor Jesse?

 

Mijn ervaring:

Het is enige tijd geleden dat ik deel 1 en deel 2 beluisterd heb, zonder enige moeite waande ik me weer in Emerald Cove bij de zussen Ariel, Clover en Skye.

Simone Breukink heeft een hele prettige vertelstem en spreektempo. Daarnaast heeft Holly Martin een hele vlotte en krachtige schrijfstijl. Ze weet het verhaal enorm levendig te brengen. Vooral de dialogen zijn erg sterk, waardoor het verhaal enorm geloofwaardig en natuurlijk voelt.


Ook deze verhaallijn is op en top feelgood. Het verhaal kent veel ups en downs en een lach en een traan. Ook al is het einde enigszins voorspelbaar toch is dit verhaal niet anders dan genieten!

Ik denk dat ik zelfs dit derde deel het leukste van alle delen tot nu toe vind. Dit heeft denk ik te maken door de karakters Skye en Jesse me enorm qua persoonlijkheden aanspreken.


Dit derde deel van deze feelgood serie is absoluut een heerlijk zomerse must-read. Het was wederom echt weer een heerlijk avontuur, waarvan ik van het begin tot het einde genoten heb.

Het verhaal is ook goed te volgen als je niet de voorgaande delen gelezen of beluisterd hebt, maar des te leuker om te genieten van de hele serie.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page