top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Doen, durven of de dood – A.C. Kramer

Van Sisters Press kreeg ik het recensie-exemplaar van deze nieuwe dark romance. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 1230006974534 | 12 november 2023 | Adobe ePub Uitgeverij Sisters Press | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Deze dark romance heeft een intrigerende titel en een duister en mysterieus beeld dat me nieuwsgierig maakt. Op de cover zien we een zwart-wit foto een koppel waarbij de man een slapende vrouw bij haar keel vast heeft. Daaromheen zijn rozen te zien, dit alles in het zwart-wit. De titel is in stijlvolle en chique letters aan de cover toegevoegd. Ik heb nog niets van A.C. Kramer gelezen, maar doordat ze wordt neergezet als USA Today Bestsellerauteur heb ik goede verwachtingen.

 

Het verhaal:

Een groep wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een retraite in de Lodge. Het wordt gedefinieerd als een exclusieve ervaring die gegarandeerd je toekomst opnieuw zal definiëren. Als je het overleefd.

Sydney. Een rare grap voor een groep kinderen van elite afkomst om een pretentieus high-society spel te doen. Maar toen er doden vielen, waaronder diegene die me had uitgenodigd, vond ik het toch minder leuk. Ze verdenken mij hiervan...

Kage Deze unieke en mooie pion had hier niet moeten zijn en aan het spel deel moeten nemen, want ze is niet een van hen. De voorwaarden van het spel: waarheid of doden? Ik hoop dat ze voor doden kiest, want rood is prachtig. Ik heb me gehuld in de duisternis, bloed is de valuta en het is tijd de prijs te betalen.

NB: dit boek is een standalone.

 

Mijn ervaring:

A.C. Kramer heeft een enorm levendige, vlotte en krachtige schrijfstijl. Hierdoor leest het verhaal erg lekker en fijn en kan je echt van het verhaal genieten. Direct vanaf het begin, wanneer de genodigden arriveren in de Lodge weet A.C. Kramer een sfeer en spanning in het verhaal te brengen die ze gedurende het verhaal steeds hoger op laat spelen. Het verhaal wisselt van perspectief tussen Sydney en Kage. Beide personages zijn enorm intrigerend, goed en met gevoel neergezet. Hierdoor kan je als lezer gemakkelijk met beide personages in het verhaal mee gaan. Doordat beide personages zo sterk worden weggezet weet A.C. Kramer ook een sterk spanningsveld tussen de personages in beeld te brengen, die de spanning en de sfeer versterkt. Het verhaal heeft een duister, mysterieus en donkere verhaallijn. Beetje bij beetje onthuld zich een heftig en schokkend verhaal gedurende een angstaanjagend en spannend spel waarin doden vallen. Daarbij bloeit nog een vreemde machtvolle liefdesrelatie op tussen Kage en Sydney, dat het verhaal een aparte twist geeft. Hierdoor wordt het totaal een bijzonder, origineel en intrigerend verhaal. Ik vond het verhaal wel enorm goed in elkaar zitten. Ook hoe de gedachtegang en acties van Kage en zijn broers doordacht was. Met een goed plot sluit het duistere verhaal af. Doen, durven of de dood is een duister, luguber en mysterieus verhaal waarbij naast het thrillerachtige verhaal ook nog een vreemde liefdesrelatie opbloeit. Het is een intrigerend en levendig geschreven verhaal dat enorm fijn en vlot leest. Het verhaal zit op sterke wijze in elkaar en dat wist me positief te verrassen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page